Aisaparin lahjoittamien koivujen istutustilaisuus

0
Villa Väinölä Alajärven Aalto-keskuksessa.

Aisapari ry luovutti 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Alajärven kaupungille kaksi koivua. Koivut pääsevät kunniapaikalle Alvar Aallon suunnittelemien kaupungintalon ja kirjaston väliin. Siinä niiden kasvamista voi seurata ja paikalle tulee vielä asianmukainen kyltti muistuttamaan istutuspäivästä.

Liikunta- ja hyvinvointimessut 2020

Alajärven liikunta- ja hyvinvointimessujen päiväksi on sovittu 25.4.2020 ja pitopaikkana on uusi monitoimihalli.  Aihealueen ympärille saadaan kerättyä Alajärven kaupungin loistavat liikuntapaikat sekä eri seurojen ja järjestäjien tarjoamat liikunta- ja vapaa-aikamahdollisuudet. Samalla myös liikunta- ja hyvinvointipalveluita tarjoavat yritykset saavat loistavan mahdollisuuden esittäytyä suurelle yleisölle. Messujen suunnittelutyö aloitetaan ennen kesää ja vetovastuu messuista on JPYP Oy:llä.

Tonttikampanja

Alajärven kaupungin Tontti 1 eurolla -kampanja on alkamassa. Mainostaminen käynnistyy eri kanavissa ja tapahtumissa. Euron tontteja on myyty ensimmäisen viikon aikaan jo kaksi kappaletta ja kyselyitä sekä kiinnostusta on ollut enemmänkin. Alajärven kaupungilta löytyy noin 200 tonttia eri puolilta kaupunkia.

WA – Japanilaisen taiteen näyttely

WA – japanilaisen taiteen näyttelyn avajaiset 29.5. klo 16 lähestyvät. Näyttelyyn tulee yli 250 taideteosta, joita on esillä Nelimarkka-museossa, Alajärven kirjaston näyttelysalissa ja Villa Väinölässä. Japanilaiset taiteilijat ovat toivoneet pääsevänsä tutustumaan alajärveläisiin ihmisiin, joten tervetuloa avajaisiin Nelimarkka-museoon sankoin joukoin 29.5 klo 16.

Näyttelyn ohjelmassa on avoimia yleisöluentoja ja -opastuksia, työpajoja ja kalligrafia      -työnäytös. Kaikkiin tilaisuuksiin on ilmainen sisäänpääsy. Näyttelyn ohjelma tarkempine aikatauluineen löytyy Alajärven kaupungin nettisivuilta www.alajarvi.fi

Japanilaiset vieraat pääsevät tutustumaan Alajärvellä olon aikana mm. paikallisiin taiteilijoihin, alajärveläiseen luontoon ja koulujärjestelmään.  Ensimmäiset japanilaiset vieraat saapuvat paikalle jo 22.5.


 

JÄTÄ KOMMENTTI