Saara Aalto ja Harriet Hägglund – konsertti Suomen Lähetysseuran Lasten Pankin hyväksi

0
Saara Aalto & Harriet Hägglund

Saara Aalto & Harriet Hägglund
Rowan3 Productions järjestää Saara Aallon ja Harriet Hägglundin yhteiskonsertin Härmäläästen Häjyylyjen yhteydessä, Alahärmän (Kauhava) Härmäsalissa 7. heinäkuuta 2012 klo 19.

Konsertin tuotosta puolet lahjoitetaan Suomen Lähetysseuran Lasten Pankin hyväksi. Konsertin tähtinä esiintyvät laulaja-lauluntekijä Saara Aalto ja härmäläissyntyinen laulaja, lauluntekijä Harriet Hägglund. Mukana järjestelyissä avustamassa on myös Alahärmän kappeliseurakunnan lähetystyö.

Oulunsalosta kotoisin oleva Saara Aalto on hurmannut äänellään ja positiivisella energiallaan suomalaiset niin Voice Of Finlandin kuin Suomen Euroviisukarsinnoissakin 2011, kummassakin jääden täpärästi kakkoseksi sekä aiemmin Talentissa.

Hän on tullut tunnetuksi myös musikaalirooleistaan mm. Helsingin kaupunginteatterissa (Wicked, High School Musical 1 & 2). Konsertissa Saaraa säestää hänen pianistimiehensä Teemu Roivainen.

Härmäläissyntyinen Harriet Hägglund puolestaan tuli Passionworks-yhtyeineen kolmanneksi Suomen Euroviisukarsinnoissa 2009 ja häneltä on tulossa suomenkielinen soololevy artistinimellä Harriet ja Käpypojat myöhemmin tänä vuonna. Konsertissa kuullaankin ensi kertaa livenä Harrietin uutta suomenkielistä materiaalia, jonka sointiin tuo erityisen lisän Käpypojat-taustayhtyeen 19-vuotias sellisti Janica Pihlajaharju.

Lasten Pankki on Suomen Lähetysseuran kummityön rahasto, joka täydentää kummiohjelmien antamaa apua. Lasten Pankin varoja käytetään lasten ja nuorten koulutusta tukeviin hankkeisiin, jotka auttavat myös ympäröivää lähiyhteisöä. Tuki rohkaisee osallistumaan omien elinolosuhteiden parantamiseen sekä ennaltaehkäisee lasten ja perheiden huono-osaisuutta.

Vuonna 2012 Lasten Pankki auttaa Etiopiassa kuuroja ja aidsorpoja lapsia ja heidän perheitään, Botswanassa sekä Senegalissa koululaisia ja ammattiin opiskelevia ja Tansaniassa orpokodin lapsia. Kiinassa ja Pakistanissa kunnostetaan lasten asuntola- , ruokailu- ja luokkatiloja, Thaimaassa järjestetään kummilapsille yhteinen leiri ja hankitaan T-paidat lahjaksi kaikille, Boliviaan suunnitellaan uutta kummityötä, Palestiinalaisalueilla tarvitaan kuurojen apuvälineitä ja Venäjällä tuetaan Lasten turvakoti Dikonia.

Lasten Pankin sivuille!

Konsertin lipunmyynti on alkanut Tiketissä. Lippuja myyvät myös paikalliset ennakkomyyntipisteet S-market Alahärmä ja Pohjanmaan Osuuspankin Härmän ja Voltin konttorit.

AA-harkat18

JÄTÄ KOMMENTTI