Alajärven Yrittäjät ottivat kantaa Alajärven hoivakotiasiassa

0
Alajärven Yrittäjät pahoittelevat Alajärven hoivakotiasiasta syntynyttä kielteistä julkisuutta.

Yrittäjät toteavat kannanotossaan, että päätös ostaa hoivapalvelut paikkakunnan ulkopuoliselta, kansainväliseltä yritykseltä on saanut kohtuuttoman suurta negatiivista julkisuutta, joka ei ole kaupungin eikä kaupungin yrittäjien imagon kannalta hyväksi.

Yrittäjäjärjestö toivoo kaupungilta myönteistä suhtautumista paikallisiin yrityksiin eri hankintoja tehtäessä, koskevatpa ne sitten palveluita tai tuotteita.

Järjestön mielestä Yrittäjien ja kaupungin välinen moitteeton yhteistyö on ensiarvoisen tärkeää molempien osapuolten menestymisen kannalta.

Alajärvellä syntynyt voimakas kansalaisliike osoittaa, että kaupunkilaisten ymmärrys ei riitä syntyneessä tilanteessa, huolimatta siitä, että kilpailutus on tehty lain edellyttämällä tavalla.

Hämmennystä aiheuttaa myös palvelujen tilaaminen kansainväliseltä yritykseltä, jolla ei ole toiminnalle tarkoitettuja tiloja ja jotka palvelut paikalliset yrittäjät olisivat voineet tuottaa kilpailukykyiseen hintaan.

Alajärven Yrittäjät on pyrkinyt virittämään Alajärven kaupungin ja yrittäjien välille aktiivista vuoropuhelua paikallisia yrittäjiä koskevissa asioissa.

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI