Elämä Lapselle -konsertin ensimmäiset artistikiinnitykset tehty

0
Samu Haber ja Sunrise Avenue esiintyvät hyväntekeväisyyskonsertissa
Samu Haber ja Sunrise Avenue esiintyvät tänäkin vuonna hyväntekeväisyyskonsertissa

Lastenklinikoiden Kummit ry

Suomen suurin hyväntekeväisyyskonsertti, Elämä Lapselle, järjestetään Hartwall Areenalla keskiviikkona 14.9. kello 19–22.
Ensimmäiset kotimaiset artistikiinnitykset konserttiin on nyt tehty – mukana ovat Sunrise Avenue, Chisu, Anna Abreu, Kim Herold ja Lauri. Uusia artistikiinnityksiä tehdään aina konserttipäivään asti.

Lastenklinikoiden Kummit ry:n vuodesta 1995 lähtien järjestämällä Elämä Lapselle -konsertilla kerätään rahaa viidelle yliopistolliselle lastenklinikalle sekä Lastentautien tutkimussäätiölle. Elämä Lapselle -konserttitunnelmassa yhdistyy yli 10000:n Hartwall Areenalle saapuneen ihmisen halu tehdä hauskalla tavalla hyvää. Hengessä ovat mukana niin konserttiyleisö, esiintyjät, vapaaehtoistyöntekijät, turvamiehet – aivan kaikki – ja meininki on sen mukainen. Ainoastaan paikalle saapumalla pääsee kokemaan Elämä Lapselle -konsertin huuman huikeimmillaan. Tuoreimmat konserttikuulumiset saa liittymällä Lastenklinikoiden Kummien Facebook-ryhmään.

(www.facebook.com/lastenklinikoidenkummit).

Elämä Lapselle -konserttilipun voi hankkia Lippupisteen toimipaikoista. Lippuja myydään niin ikään puhelimitse numerossa 0600 900 900 (1,97 €/min + pvm) sekä verkkopalvelussa lippu.fi.

Lippujen hinnat ovat 29/45 €.

Lahjoitusmahdollisuudet

Yli 1000 euron lahjoituksella saa näkyvyyden Elämä Lapselle -konserttilähetykseen. Ennakkolahjoituksia voi tehdä osoitteessa kummit.fi.

Ennalta voi auttaa myös ostamalla VAASAN MUHKU -sämpylöitä. Elämä Lapselle -kampanjan yhteistyökumppani VAASAN Oy lahjoittaa jokaisesta 1.6.–31.12.2011 välisenä aikana myydystä VAASAN MUHKU -sämpyläperheen sämpyläpussista Kummeille 2 senttiä.

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia yli 23 miljoonan euron edestä.

AA-Oulu_190618

JÄTÄ KOMMENTTI