Esko-pappi eläkkeelle

0
Esko Kallio ja puoliso Helena

Soinin kirkkoherra, rovasti Esko Kallio, tuttavallisesti Esko-pappi, siirtyi virallisesti eilen sunnuntaina eläkkeelle. Lämminhenkinen juhla alkoi messulla Soinin kirkossa ja jatkui seurakuntakeskuksessa.

Soinin kirkko täyttyi juhlasta

Messussa Soinin kirkossa saarnan piti väistyvä kirkkoherra Esko-pappi. Saarnassaan hän kiinnitti huomiota luonnon eläinten tapaan pitää huolta lapsistaan, siitä miten se on sisäänrakennettu elämän jatkumoon eläimillä. Sama on sisältö myös seurakunnassa, jossa Herra toimii samoin. Messussa avustivat Hannu Lehtonen, Maarit Hosionaho, Juha Huvila, Marja-Leena Rinne Ahti Leppänen ja Juha Akonniemi. Lisäksi muusiikissa seurakunnan lapsikuoro ja kirkkokuoro.

Juhlatilaisuus seurakuntasali

Seurakunnan tarjoaman ruokailun jälkeen Esko-pappia kiittivät Ahti Leppänen seurakunnan puolesta, Soinin Yrittäjät Leo Takalan johdolla, lisäksi lukuisat yksityishenkilöt toivottivat hyviä eläkepäiviä Esko-papille. Tilaisuudessa käyttivät myös puheenvuorot tuleva kirkkoherra Pasi Kilpeläinen ja Alajärven kirkkoherra Ari Auranen.

Ahti Leppänen
Pasi Kilpeläinen
Ari Auranen

Tapahtuman musiikista vastasi Timpurin Roudarit. Hienojen musiikkiesitysten höysteenä oli myös humoristista puhetta Esko-papille.

Timpurin Roudarit
vas. Aki Alatalo, Seppo Patteri, Markku keski-Mäenpää ja Erkki Valkeus

 

 

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI