Europa Donna Finland ry | Jaettu taakka on kevyempi kantaa – Tule mukaan!

0

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella aloittaa  Donna-kahvila roosan lokakuun viimeisenä päivänä, keskiviikkona 31.10.2018 klo 18:00

Tiesitkö, että

  • rintasyöpä on naisten yleisin syöpä
  • vuosittain Suomessa todetaan noin 5000 uutta rintasyöpätapausta
  • rintasyöpää esiintyy yleisimmin yli 45-vuotiailla naisilla, mutta myös tätä nuoremmilla
  • miehillä rintasyöpää esiintyy harvoin, mutta tapaukset ovat lisääntyneet
  • yli 90 % potilaista on elossa viiden vuoden kuluttua sairauden toteamisesta
  • hoidot ovat tehokkaita ja ennusteet paranevat koko ajan

Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry toiminnan ydin on vertaistukitoiminta. Donna-tapaamisia vetävät itsekin rintasyövän kokeneet vertaiset. Vertaiset ovat vapaaehtoistoimijoita, joilla on samankaltaisia kokemuksia elämästä ja arjesta, ja halua jakaa tietoa, tunteita ja ajatuksia. Donna -kahvilassa kohtaavat ihmiset, joiden hoitopolku voi olla jo ohi tai vasta alussa tai siltä väliltä. Donnat ovat aktiivisia yhdistyksen jäseniä, jotka järjestävät omatoimisia tapaamisia omien mahdollisuuksiensa mukaan.

Vapaamuotoisten tapaamisten aiheena voi olla melkein mikä tahansa. Aloitamme kahvittelulla, voimme pöydän äärellä keskustella kaikesta, mikä rintasyövässä ja sen tuomissa elämäntilanteissa mieltä kaihertaa. Jatkossa voimme aina yhdessä päättää, mitä teemme seuraavaksi ja missä tapaamme.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella aloittaa siis Donna-kahvila roosan lokakuun viimeisenä päivänä, keskiviikkona 31.10.2018 klo 18:00 Järjestötalo Seinäjoella (Kauppakatu 1, toinen kerros). Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella asuville rintasyöpään joskus sairastuneille.

Kahvit ja teet tarjoaa tällä kerralla Pohjanmaan syöpäyhdistys, tietoa ja vertaistukea Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry. Lisätietoja aana.vainio@gmail.com puh. 040 826 8698 tai arja.korkeamaki@gmail.com puh. 040 731 1856 ja https://www.europadonna.fi/

 


 

Yleisötilaisuus_Hautakylä

JÄTÄ KOMMENTTI