Hiljaisuuden retriitti Haapaniemessä Lapuan hiippakuntakartanossa Kuortaneella

0
Hiippakuntakartano Haapaniemi

Oletko kaivannut hiljaisuutta, lepoa, luonnon rauhaa ja virkistäytymistä, Jumalan läsnäoloa Retriitissä voit nauttia luonnosta, syksyn kuulaudesta päivällä ja illan pimetessä katsella rauhassa tähtitaivaan kirkkautta. Hetken viehätys on läsnä.

Tähän kaikkeen sinulla on mahdollisuus kun Alajärven seurakunta järjestää vuorokauden kestävän Hiljaisuuden retriitin Lapuan hiippakuntakartanossa Haapaniemessä Kuortaneella.  2.12.- 3.12.

Haapaniemi Lapuan hiippakuntakartano on Kuortaneen vanha pappila, joka sijaitsee Kuortaneen järven rannalla. Sen rauhallinen miljöö on kuin luotu levolle ja hiljaisuudelle.

kategoriainfo1

Retriitti Alkaa lauantaina 2.12 klo 10.00 ja päättyy sunnuntaina 3.12 klo 15.30.Haapaniemessä retriitissä mukana ohjaajana Ritva Leppäaho ja pastori Harri Silvolahti.

Retriitin hinta on edullinen noin 40€ – 50 €, koska Alajärven seurakunnan julistustyön Rukous – ja sielunhoitotiimi, sekä Tuomastiimi kustantavat osan retriitistä.

Tarkempaa tietoa retriitistä sekä ilmoittautuminen ja erityisruokavalio 30.11. mennessä:  Ritva Leppäaho p. 040 519 154  | s-postilla ritva.leppaaho@japo.fi

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI