Kesäehtoolliskirkko ja suven suloinen juhla Alajärvellä

0
Alajarven Gabrielin kirkko. (Kuva: Jukka Ketonen)
Tiina Akomeah

Tule ja ota naapurisi, tuttusi ja läheisesi mukaan kesäehtoolliskirkkoon, joka pidetään keskiviikkona 20.6. Alajärven kirkossa klo 13, sen jälkeen kirkkokahvit seurakuntatalolla. Alajärven Gabrielin kirkon kupeeseen, kirkkorantaan, odotetaan runsaasti väkeä juhannusaattona 22.6. alkaen klo 18.

Kirkkohetken toimittaa kirkkoherra Ari Auranen. Keskikesän juhlan läheisyydessä voi muistaa niitä kyydittömiä, joita voisi kutsua mukaan kirkkohetkeen juhlistamaan alkavaa juhannusjuhlaa.

Suven suloinen juhannusjuhla Alajärvellä

Alajärven Gabrielin kirkon kupeeseen, kirkkorantaan, odotetaan runsaasti väkeä juhannusaattona 22.6. alkaen klo 18 Suvivirrellä ja lipunnostolla.

Kun nyt toivotaan auringonpaistetta, uskotaan, että sitä saa, mitä tilaa! Mutta jos kuitenkin sää ei suosi ja sataa, juhannusseurat ja messu pidetään kirkossa (säävaraus). Juhannusseuroissa ja messussa saarnaa Terho Kanervikkoaho ja ehtoollisen jaossa avustaa Ritva Leppäaho. Kesäillan yhteislauluina lauletaan Viiskielisestä ja säestäjänä toimii kesäkanttori Elisa Turpela. Illan juontaa Sarita Orava. Illan päätteeksi sytytetään myös perinteinen juhannuskokko.

Juhannusjuhlassa on myös tarjoilua. Lähetystyön hyväksi myydään kahvia lisukkeen kera sekä grillimakkaroita ja mehua.

Tulkaa joukolla laulamaan, kuuntelemaan sanaa, nauttimaan tarjoilusta ja ottamaan juhannusta vastaan!

Alajärvi kirkkorannasta nähtynä (Kuva: K-Media)

 

AA-Kitee_180619

JÄTÄ KOMMENTTI