Mörköilta pieni suuri piristys pimeään syksyyn

0
(Kuvat: K-Media /kuvapalvelu)
Alajärvellä vietettiin keskiviikko-iltana keskustan kauppaliikkeiden organisoimaa mörköiltaa. Järjestäjät olivat tyytyväisiä tapahtuman onnistumiseen lähes kaikilla mitattavilla mittareilla.

(Kuvat: K-Media /kuvapalvelu) Klikkaa kuvasta niin näet sen suurempana!!

Myyjät olivat sonnustautuneita myymälöissään illan henkeen, pukeutumalla ja maskeeraamalla. Liikkeellä oli myös lapset villiinnyttänyt hauska ja ”pelottavan näköinen” sekä isokokoinen etsintäkuuluutettu oikea mörköjen mörkö.

Kauppias yrittäjä Elina Mikkonen Aaltomari Oy:stä kertoi iloisena tapahtuman saaman suosion hiukan jopa yllättäneen mukana olevat kauppiaat.

-Tavarara kävi kaupaksi normaaliin arkipäivään verrattuna illalla kello yhdeksään saakka kestäneen kuuden tunnin mittaisena ”mörköaikana” pikaisen arvion mukaan kolminkertaisesti.

Marimekko ja Pentik myymälän naiset pitivät mörköilta tapahtuman ajoitumisesta myös piristystä tuovana, poikkeavana lisänä kesän ja joulun väliseen kaupallisesti ”rauhallisempaan” ajanjaksoon.

Ilmeet olivatkin vähän joka myymälässä, missä kameramme ennätti tällä kertaa vierailemaan, sen näköiset ja suuntaiset, että mörköilta tulee olemaan jatkossakin mukana Alajärven tapahtumakalentereissa.

Yhtenä tavoitteena on muun muassa saada mukaan runsaammin ydin keskustan yrityksiä ja ihmisiä.

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI