Naantalissa käytettyjen veneiden myyntipäivät 22.-26.8.2012

0
Venemessujen lisäksi Naantalissa järjestetään käytettyjen veneiden myyntipäiviä
Veneet Esillä 2012 -myyntipäivät kokoaa Naantalin vierasvenesatamaan 22.-26.8.2012 kattavan valikoiman pääosin yksityisten ihmisten käytettyjä veneitä. Veneiden valikoima pitää sisällään kaikenlaisia aluksia muutaman tuhannen euron moottoriveneistä isoihin matkaveneisiin. Näyttelylaitureille on vapaa pääsy.

Käytettyjen veneiden myyntinäyttely järjestettiin ensimmäisen kerran Naantalissa elokuussa 2011. Toisen kerran käytettyjä veneitä oli esillä toukokuussa 2012 Naantalin Venemessujen jälkeisellä viikolla.

Molemmilla aikaisemmilla kerroilla veneitä on ollut esillä runsaasti ja suosio niin myyjien kuin asiakkaidenkin osalta on ollut hyvä.

– Myyntipäivät alkavat tällä kertaa keskiviikkona ja kestävät sunnuntaihin saakka. Olemme siis hiukan tiivistäneet tapahtuman kestoa, jotta myyjien olisi helpompi olla paikalla esittelemässä omaa venettään. Edellisissä näyttelyissä kauppoja on tehty etenkin sellaisten veneiden osalta, joissa veneen myyjä on ollut aktiivisesti esittelemässä venettään, kertoo projektijohtaja Tuomas Levanto.

Syksyllä 2011 Veneet Esillä -myyntinäyttelyssä oli esillä yli 60 venettä. Näyttelyveneiden joukkoon mahtuu kaikenlaisia vesikulkuneuvoja, mutta suurin osa on keskikokoisia matkaveneitä.

– Epävarma taloustilanne vaivaa venealaa jonkin verran, mutta käytettyjen veneiden osalta kauppa tuntuu käyvän. Tarjontaa on runsaasti etenkin uudehkojen hyväkuntoisten perheveneiden osalta.
Veneet Esillä -myyntipäivät onkin helppo tapa koko perheelle katsastaa käytettyjen veneiden valikoima ja lähteä koeajolle vaikka samantien, toteaa Levanto.

Veneet ovat esillä Naantalin vierasvenesatamassa keskiviikosta sunnuntaihin 22.- 26.8.2012.

Näyttelylaiturit ovat avoinna päivittäin, yleisöllä on laitureille vapaa pääsy. Näyttelyalueen rannasta löytyy myös myynnissä olevien veneiden ilmoitustaulu ja luettelo näyttelyveneistä. Oman myynnissä olevan veneen voi ilmoittaa myyntipäiville www.veneetesilla.fi -nettisivuilla. Näyttelypaikkojen hinnoittelu määräytyy veneen hinnan mukaan; esimerkiksi 20 000 euroa maksavan veneen osalta näyttelypaikan hinta on 200 euroa, hintaan sisältyvät vierasvenesataman palvelut.

– Muumimaailma on auki sunnuntaihin 26.8.2012 saakka ja kaikki Naantalin rannan ravintolat ovat tietenkin avoinna kyseisenä viikonloppuna. Lisäksi sunnuntaina 26.8.2012 Naantalissa on Aurinkomarkkinat, joten uskomme rannassa olevan vipinää ja vilskettä.

Toivottavasti moni näyttelyvene löytää uuden kipparin, projektijohtaja Levanto toteaa lopuksi.

Veneet Esillä 2012 -myyntinäyttely Naantalin vierasvenesatamassa 22.-26.8.2012 Vapaa pääsy

Myyntinäyttelyn järjestää Naantalin Venemessut

JÄTÄ KOMMENTTI