Röökikroppa.fi – Näe, mitä tupakka aiheuttaa ihmiselle

1
röökikroppa.fi
röökikroppa.fi
Röökikroppa.fi sivusto vie seikkailulle tytön ja pojan elimistöön. Nuorille suunnatulla sivustolla näytetään vakavien sairauksien lisäksi haittoja, joita jo nuori tupakoitsija voi havaita itsessään. Kuukaudessa jo yli 3.5 miljoonaa kävijää.

Röökikropassa sukelletaan ihon alle ja katsotaan, mitä tupakka tekee esimerkiksi keuhkoille, sikiölle ja sukupuolielimille. Samalla saa tietoa siitä, miten tupakointi laskee viehätysvoimaa ja jopa vaarantaa erektion.

Syöpäjärjestöjen Röökikroppa on toiminnallinen ja elämyksellinen sivusto.

– Nuorille on tarpeen löytää koko ajan uusia ja innovatiivisia tapoja viestiä tupakoinnin vaaroista. Röökikroppa edustaa tällaista uuden tyyppistä, vahvasti visuaalisuuteen ja toiminnallisuuteen perustuvaa työvälinettä, kertoo Suomen Syöpäyhdistyksen kehittämispäällikkö Virve Laivisto.

Sivustoa käytetään mm. kouluissa terveystiedon opetuksessa.

Röökikroppa levisi muutamassa viikossa ympäri maailman

Röökikroppa.fi -sivusto on kerännyt kuukauden aikana maailmanlaajuisestinoin 3,5 miljoonaa kävijää, joista 145 000 on Suomesta. Kävijöitä on ollut runsaasti mm. Pohjois- ja Etelä- Amerikasta. Käyntejä sivustolla on yhteensä jo yli 6 miljoonaa.

Röökikroppa on päässyt lukemattomiin medioihin eri puolilla maailmaa aina Daily Mailin ja the Huffington Postin uutissivustoihin sekä lukuisiin mainosblogeihin.

Sivusto toimii suomen, ruotsin ja englannin kielellä ja suuren kiinnostuksen vuoksi myös saksankielinen versio on tekeillä.

Röökikroppa-sivuston on tehnyt suomalainen mainostoimisto 358.

J-Pnews:n linkki sivustoon tästä
AA-SiiPe_180819

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI