SEUTUKUVIA | Tuurissa teeriä on vielä!

0
Tämä komea teeri seurasi varmasti ihmeissään lähimännystä Keskisen kyläkaupan asiakasvirtoja ja satojen autojen paljoutta, sekä kaupan komeaa pääsisäänkäynnin, sinistä ja kullanväristä hohtoa. - Teeriä on vielä, mutta kuinka kauan? (Kuva: Pentti Hautala,Töysä)

Hei!  Julkaisemme mielellämme sivuillamme sinun omia ja meidän ottamia SEUTUKUVIA! Siispä lähetä ottamasi ajankohtainen tai muuten vaan sopiva kuva toimitukseen (yhteistietomme löydät tekstin alapuolelta.). Liitä mukaan myös kuvaasi liittyvä/tukeva julkaistava ns. ”kuvateksti”.

Tässä avaus! Luontoa ja sen ihmeellisyyksiä mielellään kuvaava toimittajamme Pentti Hautala sai napatuksi ”jokamiehen” perustekniikalla oheisen kuvan Töysän Tuurissa. Ja tässä Pentin kuvan yhteyteen liittämä kuvateksti:

  • ”Tämä komea teeri seurasi varmasti ihmeissään lähimännystä Keskisen kyläkaupan asiakasvirtoja ja satojen autojen paljoutta, sekä kaupan komeaa pääsisäänkäynnin, sinistä ja kullanväristä hohtoa. – Teeriä on vielä, mutta kuinka kauan?
    (Kuva: Pentti Hautala,Töysä)”

LÄHETÄ DIGIKUVASI: kännykkäkamerasta numeroon 0400 269 496 (tekstitiedoston  tai Whatsapin liitteenä) tai sähköpostilla toimitus(at)jpnews.fi (laita aiheeksi: seutukuvia). Voit myös antaa linkin mistä voimme käydä kuvasi ”noutamassa”.

Terveisin J-Pnews

-toimitus-


 

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI