SUPERPESIS | Sotkamo teki vimpelit Saarikentällä 0-1(0-1,1-1)

0
Sotkamo tuli ja väänsi isännistä niukempaakin niukemman voiton Vimpelin Saarikentällä pelatussa miesten Superpesiksen toisessa loppuottelussa 0-1 (0-1,1-1).

Jymy teki samoin nyt omassa vierasottelussaan, kuin Vimpeli teki lauantaina vieraillessaan Sotkamon Hiukassa. Otteluvoitot nyt siten tasan 1-1, ja molemmilla samalla tavoin ”nahat” vieraskentiltä.

Antti Hartikainen-Roope Korhonen akseli oli vahvempi kuin Vimpelin Sami Haapakoski-Janne Mäkelä. Hartikainen-Korhonen onnistuivat kaksi kertaa juoksujen teossa Vimpelin parin yhtä vastaan. Se riitti tällä kertaa jännittävän kamppailun voittoon.

Sotkamon organisaatiossa pelaava valtakunnan huippu lukkari Toni Kohonen oli jälleen tässäkin ottelussa palkittujen kärkijoukossa.

Seuraavaksi tapellaan runkosarjan voittajan Sotkamon Jymyn kotiareenalla ja arvata saattaa, että otteet sen kuin kovenevat ja tunteet kuumenevat.

Suomen mestaruuden haltijaksi 2011 pääsee kolmella otteluvoitolla. Saarikentällä pelataan siten kauden päätteeksi vielä vähintäänkin yksi superottelu tai TOSI SUPEROTTELU!

Koko kauden ennätysyleisön, liki 4500 katselijan ahtautuessa sunnuntaina Saarikentän lehtereille ja seisomapaikoille oli tunnelma ottelussa sen mukaista. Vähäjuoksuinen peli selittyy myös omalta osaltaan suuren yleisömäärän mukanaan tuomista sivurajarajoituksista.

Vimpeli:

Sami Haapakoski 0/1, Janne Mäkelä 1/0.

Palkitut: I Sami Haapakoski, II Mikko Haukkala.

Sotkamo:

Antti Hartikainen 0/2, Roope Korhonen 2/0.

Palkitut: I Antti Hartikainen, II Toni Kohonen.

Tuomarit: Antti Aine ja Matti Lähteenmäki.

Yleisöä: 4491.

SUPEROTTELU!
ässä
TOSI
AA-harkat18

JÄTÄ KOMMENTTI