SOINISSA ja LEHTIMÄELLÄ

0

Pääsiäisenä Riemumessu ja Saarenketo Soinissa

Pääsiäisen suuri uutinen on tänäkin päivänä: Kristus voitti kuoleman. Totisesti voitti. Tätä riemullista sanomaa juhlitaan su 21.4. klo 10 Riemumessussa Soinin kirkossa (os. Karstulantie 2) ylösnousseen Kristuksen seurassa; onhan hän luvannut olla siellä, missä kaksi tai kolme kokoontuu hänen nimessään.

Kristus on läsnä erityisellä tavalla Sanassa ja sakramentissa, pyhässä ehtoollisessa. Riemumessussa saarnaa Soinin seurakunnan pitkäaikainen nimikkolähetti Antti Saarenketo, joka on aikanaan tehnyt myös sanat Riemumessun lauluihin. Soinin oma Gospelkuoro ja -bändi vastaa musiikista Ossi Mäki-Reinin johdolla, bändissä soittaa vierailijana Markku Keski-Mäenpää kitaraa. Liturgina on kirkkoherra Pasi Kilpeläinen. Äänentoiston tekee alan ammattilainen Jarkko Järvenpää. Seurakunnalle on lauluvihkot yhdessä laulamista varten. Riemumessun jälkeen on juhlakahvit Maija-Liisa Keisalan laittamana srk-talolla.


Vappumyyjäiset Lehtimäellä

Tiina Akomeah 

Kirkonemäntien perinteiset vappumyyjäiset  seurakuntakodilla Lehtimäellä tiistaina 30.4. klo 11-14.00.

Myytävänä simaa, myös omiin astioihin, vastapaistettuja munkkeja. Paikalla voi nauttia munkkikahvit- ja simat, ostaa arpoja ja tavata tuttuja.

Lämpimästi tervetuloa ottamaan kesää vastaan yhdessä.

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI