Alajärvelle Sloveniasta rahdattu halli nousi ripeästi korkeuksiin lähes talkoovoimin!

0
(jpnews.fi)

Alajärven kaupungin ylipainenehallin kokonaistoimittaja alajärveläinen Saltex Oy tuotti hallin pressurakenteet eli varsinaisen” kuplan” slovenialaiselta alansa hallitsevalta sekä osaavalta yhteistyökumppanilta. Keskiviikkona koko komeus täyttyi ylipaineilmasta ja nousi saman tien harjaan vajaassa tunnissa.

Mielikuvan hallin jättimäisestä koosta saa, kun sen kokonaisrakennetta vertaa hallin ulkona työskentelevään kahteen aikuiseen henkilöön (ympyröity oranssin värisellä) Kuvanottopiste on tontin läntisellä äärireunalla. (jpnews.fi)

Kotimaisen hiekkatekonurmen päälle kohonnut uudisrakennus on hulppean, miesten pesäpallokentän, kokoinen yhtenäinen tila ilman väliseiniä ja tukipalkkeja. Koko maailmassa ainoa hiekkatekonurmen päälle nostettu muovirakenteinen ylipainerakennus on viimeistelyjä vaille valmis aktiivikäyttöön lähiviikkojen aikana.

Rakennuksen valoisa lähes läpikuultava yläosa jakaa päivänvaloa sisälle tasaisesti. (jpnews.fi)

Vain muutaman minuutin lyhyt kuvanottovisiitti hallin sisätiloihin antoi jo mielikuvan siitä huikeasta kehitysaskeleesta, minkä halliolosuhteet ja puitteet mahdollistavat muun  muassa seutukunnan pesäpalloilijoille ja muille kesäisten liikuntalajien harrastajille ja aktiiveille. Halliasiaa lisää ensi viikolla!

Tarvittaessa voidaan kytkeä päälle tehokas nykyaikainen led-tekniikkaan perustuva valaistus. Torstaina iltapäivällä oli käynnissä valaistuksen asennustoimet. Pääosan esittäjinä halliyrityksen slovenialaiset asentaja-ammattilaiset ja heillä apunaan ahkerat paikalliset vapaaehtoiset ”kökkäläiset” (jpnews.fi)
kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI