Tällä artikkelilla on yksi kommentti
  • Jäähallia tarvitaan! kirjoitti:

    Kun allekirjoittanut on seurannut 80-luvun alusta lähtien hankkeen kehittymistä kohti tavoitettaan, niin monesti heräsi ihmetys Alajärven päättäjien nihkeyteen tässä asiassa. Koululaitos tarvitsee jäähallia, koska talvet alkavat olla leutoja ja luistelu sekä jääkiekon pelaaminen ovat kuuluneet opetusohjelmaan jo vuosikymmeniä. Hallille on myös muuta käyttöä. Siinä voidaan pitää keväällä ja kesällä yleisötilaisuuksia: kokouksia, konsertteja, messuja ja näyttelyitä, tosin vielä pienessä tilassa, mutta kuitenkin jäähalli antaa jonkinlaisen tunnun isommasta tilasta. Lisäksi tulevaisuudessa on mahdollista tehdä hallista eristämällä lämmin katsomossakin, jota voidaan vielä tarvittaessa laajentaa. Jatkorakentamiseen saanee helpommin Opetusministeriön valtionavustuksia, koska pohja ja halli on olemassa PVC-rakenteisena.

    Urheilupaikkarakentaminen houkuttelee tulevaisuudessa väestön aktiivisinta osaa paikkakunnalle, koska nykyään edellytetään lähes säännöllisesti, että paikkakunnalta löytyy uimahalli, jäähalli ja palloiluhalli jälkikasvulle. Samalla haluan lämpimästi onnitella Harri Hakalaa ja Sami Seppälää kovasta lobbaamisesta. Se on hikistä puuhaa, mutta tuotti kuitenkin lopulta kauniin hedelmän eli jäähallin vihdoin ja viimein ahkeraan käyttöön.

Kirjoita kommentti

XHTML: Voit käyttää seuraavia tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Huom: Kommenttien moderointi on päällä, joka voi viivästyttää kommenttisi ilmestymistä. Sinun ei tarvitse kirjoittaa kommenttia uudestaan.

26.08.2016

Ilma, Ilmi, Ilmatar, Märta ja Märit

Ilmoita ilmaiseksi ilmoitustorilla! Aseta J-Pnews kotisivuksi! Tarkasta K-Kadun tarjonta! Lähetä uutisvinkki tai kuva!