Alajärven Liikunta-Aalto 2020 mukana tv-ohjelmassa!

0
Satu Tuomisto keskittyy suorittamaan tasapainotestiä Alajärvellä UKK-instituutin asiantuntija Marjo Rinteen opastuksella.

Vuoden alussa startannut Liikunta-Aalto on aloittanut pyyhkäisyn yli Alajärven. Elixirin tuottama tv-ohjelma ”Mestarien maa” kävi kuvaamassa Alajärvellä Liikunta-Aallon alkuloiskeita. Ohjelma esitetään AlfaTV-kanavalla maanantaina 3.2. klo 21.00 sekä kaksi kertaa uusintana. Ohjelmaa juontaa Satu Tuomisto.

Alajärven Liikunta-Aalto tarjoaa ja kehittää vuoden 2020 aikana asukkailleen eli Team Alajärvelle tarjottavia liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita. Liikunta-Aallossa on mukana useita urheiluseuroja ja yrityksiä, mikä mahdollistaa asiantuntevan liikunta- ja ravintovalmennuspalveluiden kehittämisen. Koko vuoden ajan toivotaan palautetta ja uusia ideoita liikunta- ja hyvinvointipalveluista kaikilta Team Alajärveläisiltä.

Liikunta-Aallon nettisivulla on koko Team Alajärven yhteinen harjoituspäiväkirja, johon pyritään kokoamaan valtaisa yhteismäärä liikuntasuorituksia. Kaikki voivat osallistua liikuntasuoritusten kirjaamiseen ja pienikin liikuntasuoritus kasvattaa yhteistä pottia.

Liikunta-Aalto on herättänyt kiinnostusta myös eri puolilla Suomea ja muutama kunta on jo kiinnostunut ottamaan käyttöön Liikunta-Aallon suunnittelemia ratkaisuja.

Sivuun voi käydä tutustumassa  www.liikunta-aalto.fi


 

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI