ALAJÄRVEN MONITOIMIHALLIN RAKENTAMINEN VOI ALKAA – LIIKUNTAMINISTERIÖLTÄ 750 000 EUROA!

0
Paljon toimessaan pohjalaisten hyväksi aikaansaanut ja kokenut kansanedustaja Reijo Hongisto ilmoittaa asettuvansa ehdolle myös tulevalle uudelle edustajakaudelle (jpnews.fi)

VALTIOLTA 3 MILJOONAA LIIKUNTAPAIKKARAHAA POHJANMAALLE!

Kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho allekirjoitti tänään urheilu-ja liikuntapaikkoja koskevat valtionavustuspäätökset. Pohjanmaalla on syytä hymyyn muutenkin, sillä urheilueuroja kohdennettiin Alajärven saaman avustuksen lisäksi Kauhavalle, Isoonkyröön ja Vaasaan iloitsee seutukunnan kansanedustaja Reijo Hongisto (Sin). Avustukset maksetaan Veikkauksen tuotosta.

– Pohjalaisena kansanedustajana tuntuu mukavalta, että oma ministeri kuunteli alueen edustajaa ja myönsi rahaa esitysten mukaan. Alajärven monitoimihallille, Kauhavan koulukeskuksen liikuntatiloille, Isonkyrön liikuntahallille sekä Vaasan areenan peruskorjaukseen ja laajennukseen myönnettiin kullekin 750 000 euron avustus. 3 miljoonan euron summa on merkittävä koko maakuntaa ajatellen.

Moni liikuntapaikka on käyttökiellossa sisäilmaongelmien takia, Hongisto huomauttaa. Tilat, joiden kuuluisi olla ilmanlaadultaan kaikkein terveellisimpiä, homehtuvat käsiin. Terveyden edistämiseen tähtäävä sisäliikunta sairastuttaa ihmiset. Tähän on tultava muutos.

– Olen itse kouluaikoina jumpannut Alajärven urheiluhallissa ja on surullista todeta kuinka pahoin halli on vuosien saatossa rapistunut. Tammikuisella kuntavierailullaan ministeri Terho tutustui käyttökiellossa olevaan urheiluhalliin ja vakuuttui uuden monitoimihallin tarpeellisuudesta, sanoo vierailun järjestelyistä vastannut kansanedustaja Hongisto.

Kuuntele kansanedustaja Reijo Hongiston haastattelu valtionavustuspäätöksien ratkettua myönteisesti!

(Klikkaa nuolta ja kuuntele tästä. Voit halutessasi toistaa haastattelun)

 


Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI