Ankkureiden kenraaliharjoitusottelu kirkkaasti Kossulle 2-0

0
Alajärven Ankkureiden miesten Ykköspesis-joukkue pelasi viimeisen harjoituspelinsä ennen sarjan alkua perjantaina (6.5.) Ilmajoen Koskenkorvalla paikallista Superpesis-joukkuetta Kossua vastaan.

Kossu vei ottelun nimiinsä helposti 2-0 (7-2, 7-0). Ankkureita vaivasi vielä kevät kankeus, sillä sen miehistöllä oli koko ottelun ajan vaikeuksia päästä kunnolla kentälle. Myöskin harheittovirheisiin sorruttiin tuon tuosta ja annettiin monta juoksua.

Ankkureiden matkasta puuttuivat Janne Kivipelto, sekä Juha-Matti Matilainen.

Ankkureiden saamat kaksi juoksua tehtailivat Tomi Lehesvuori ja Tero Rantakangas.

Kolmostilanteet kotijoukkueelle 27 – 9 ja kärkilyönnit 39 – 21.

Onko Ankkuri-huuto riittävää?

Ankkurit ovat pitäneet seurana erittäin matalaa profiilia, seurasta ei ole harjoituskauden kuluessa tullut ainoataakaan mediatiedotetta, joukkuetta ja kesän pelejä ei ole markkinoitu, kuin ehkä joukkueen omilla nettisivuilla.

Silti joukkueen harteille asetetaan erittäin tasaiseksi arvioidun, lähes kokonaan entisistä takavuosien kovista Superpesis seuroista koostuvan, sarjan ennakkosuosikin viittaa!

Tietämättömyyden tila ja mystisyys herättävät aina arvailua, kysymyksiä ja ennakkoluuloja!

Onko Ankkurit sittenkään vielä ”kypsä” seurana nousemaan Superpesistasolle?

Joukkue on kyllä ilmoittanut tavoitteeksen ainoastaan ja vain nousun,…..mutta, kun liian moni palikka kokonaisuudesta on vielä pois kohdaltaan?

Alajärvi kohtaa kauden ensimmäisessä runkosarjan pelissään lauantaina 14.5. vieraissa Ylivieskan Kuulan.

Ensimmäiseen kotiotteluun Kitrolle saapuu keskiviikkona 18.5., entisiä Superpesisseuroja vilisevän, sarjan ainut ”maakuntasarjajoukkue” Lievestuoreen Kisa Keski-Suomesta Laukaalta.

Miesten Ykkösarjan otteluja pelataan eri paikkakunnilla lähes jokaisena viikonpäivänä, poislukien maanantait ja perjantait.

Alajärven Kitrolla arkiottelut alkavat normaalisti keskiviikkoiltaisin kello 18.00 ja lauantaina kello 15.00. Kitrolla Ykköspesistä nähdään runkosarjassa vain kaksi kertaa sunnuntaina, joista toinen ottelu pelataan 19.6. Liitto-Lehdistö tapahtumaviikonloppuna kello 16.00 ja toinen sarjakauden viimeisenä 14.8. Ylivieskan Kuulaa vastaan kello 17.00.

KATSO! Aiheesta lisää myös tästä linkistä ( mukana mm. koko sarja-ohjelma)
AA-Oulu_190618

JÄTÄ KOMMENTTI