HAASTATTELU | Keihäänheittäjä Ari Mannio kuntoutuu olkapäävammastaan – tähtää kauden tuloskunnon Kalevan Kisoihin

0
Keihäänheittäjä Ari Mannio (Jukka Ketonen/K-Media)

Kuuntele J-Pnewsin pikahaastattelu kotimaiseen yleisurheilueliittiin ja maailmanluokan keihäänheittäjiin kuuluvan järvipohjalaisen Ari Mannion poikkeuksellisesta kauteen valmistautumisesta, tavoitteista ja tulevaisuuden visiosta.

Tapasimme, uskollisesti Lehtimäen Jyskettä edustavan, keihäskomeettamme Ari Mannion Alajärvellä kertomassa kokemuksen ja käytännön tuomia esimerkkejä muun muassa omista kilpailusuorituksiin valmistautumisistaan.

Mannion edelliskauden pilasi olkapäävamma joka operoitiin viime lokakuulla, joten alkuhankaluuksien jälkeen tulevan kauden harjoitteluun on päästy varovaisen verkkaisesti.

Mutta Mannion omien sanojen mukaan juuri tällä hetkellä tuntuu, että pahimman ylitse on jo päästy ja treenejä voidaan viedä suunnitelmallisesti kohti tavoitteita.

Kuntoutukseen ja harjoitteluun ei sisälly tänä vuonna ulkomailla treenaamista, vaan tuki ja turva löytyy Kuortaneen Urheiluopiston tasokkaista ja laadukkaista puitteista, joissa keihäänheittäjistä pidetään hyvää huolta. Myös aikaisemmilta kilpailukausilta tuttuun ja läheiseen valmennukseen luottaen on löydetty lisäksi jotain uutta.

MM-kisojen karsintarajan ylittävään 83 metrin kaareen on tarkoitus päästä viimeistään yleisurheilun Suomen mestaruuskilpailuissa, Kalevan Kisoissa, jotka tänä vuonna kisataan Seinäjoella. Sinne Ari toivookin taustatuekseen reippaan kokoista kannustajien joukkoa.

KUUNTELE KEIHÄÄNHEITTÄJÄ ARI MANNION KUULUMISET TÄSTÄ! 

(Klikkaa nauhasta ja kuuntele!)


 


 

AA-harkat18

JÄTÄ KOMMENTTI