Joensuun Maila Ankkureiden vieraana torstaina Kitrolla.

0
Kesän yllätysjoukkue Joensuun Maila saapuu kovin panoksin Ankkureiden runkosarjan viimeiseen kotiotteluun Kitrolle torstaina.

Joensuu, Kitee, Hyvinkää ja Pattijoki käyvät tiukkaa taistelua runkosarjan neljännestä sijasta ja tärkeästä kotiedusta pudotuspeleihin.

Kotijoukkue Ankkurit tarvitsee pisteitä pyrkiessään jättämään Seinäjoen ykkösjoukkueen Nurmon Jymyn sarjan jumbosijalle ja saadakseen siten mahdollisesti hieman helpomman vastuksen tuleviin karsintapeleihin.

Molemmat joukkueet saivat sunnuntain kierroksella varsinaisen selkäsaunan, kun varamiehinen Ankkurit hävisi Kankaanpäässä ja Vimpeli kylvetti Joensuun Saarikentällä.

Torstain otteluun Ankkurit todennäköisestisti saa Kama-ottelussa vaivojaan parannelleita runkopelaajia pelikuntoon, joten tiukka taistelu pisteistä on odotettavissa.

Joensuun onnistunut kausi on perustunut tiukkaan ulkopeliin ja joukkueen kovaan kärkeen, jossa kärkeä saattelevat Lauri Kivinen, Joni Nousiainen ja Anssi Raitala. Kotiutusvastuun Joensuulla kantavat lyöjätilastossa kymmenen parhaan joukkoon sijoittuva Aleksi Rautiainen ja jokeri Aki Tervo.

Ankkureiden on torstaina saatava Joensuun kärki kiinni ja kotiyleisön tuella oma peli jälleen kuntoon tärkeitä jatkopelejä ajatellen.

Ankkurilegenda- haastattelussa on takavuosina kivitalon korkuisia pomppuja iskenyt Pekka Harju. Ottelun tauolla esitellään menestystä leireillä saavuttaneita Ankkureiden juniorijoukkueita.

JÄTÄ KOMMENTTI