JOKIOINEN sunnuntaina vuorostaan Kitrolle Ankkureita vastaan

0
Jokioisten Koetus matkaa Kanta-Hämeestä vuorostaan Alajärvelle kohdatakseen kotijoukkue Alajärven Ankkurit perinteisellä Kitrolla.

Molemmilla joukkueilla on takanaan tiukkaakin tiukempi vääntö viikonlopun lauantain otteluistaan. Nimittäin Jokioinen on jo vierailut pelireissullaan Yliviekassa, jossa se hävisi harmillisen niukasti Kuulalle 1-0.

Jaksot olivat ensimmäinen tasan  5-5 ja toinen niukasta ylivieskalaisille 3-2.  Ottelussa Jokioinen hermoili ja antoi harhaheitoilla vastustajalle edun 4-2.

Pelinjohtaja Juha Antikaisen vetämässä joukkueessa kannattaa seurata muunmuassa Ylivieskassa kunnostautunutta kolmoskoppari Iiro Hämäläistä, joka pelaa sisävuoroa numero kolmonen hihassaan.

Hyvällä prosentilla kärkkäreitä takova kakkoskoppari Juuso Kosonen on myös mielenkiintoinen seurattava. Nähtäväksi jää kuinka pelimies onnistuu sunnuntaina Kitron ”nurmella”?

Hyvin  ja hyvällä prosentilla juoksuja kaudena alussa koetuslaisista on iskenyt myöskin joukkueen ykkösvahti Jaakko Sormunen sekä jokeriosastosta eniten juoksuja paukutellut Joni Kalttonen.

Joukkeen sijoitus sarjataulukossa on toiseksi viimeinen, mutta se ei varmasti kerro koko totuutta mihin vieraileva yhdeksikkö jokereineen parhaimmillaan pystyy.

Ankkureiden ykköskärki on pääsemässä vetreään iskuun ja näytti tehokkuutensa lauantain kärkiottelussa Kitrolla. Ankkurit kaatoi sarjajohta Kankaanpään Mailan ja sai kuin saikin tuiki tarpeelliset kaksi pistettä kotoislyöntikisailuksi venähtäneessä jännitysnäytelmässä.

Voi vain kuvitella, että isäntäjoukkueella on nyt ”draivi” päällä ja vahva tieto siitä että menestyminen sarjassa on omissa käsissä, tuli vastaan mikä ykkösjoukkue tahansa.

Ankkurit on aloittanut ylös nousemisensa. Tommi Murto on hyvässä iskussaan, Matilainen on rautaa ja koko muu joukkue seuraa heti perässä. Kauden lopussa nähdään ketkä ovat uusia ”medianimiä” suomalaisessa pesiksessä.

Kun Vimpelilläkin on vieraspeli Kouvolassa kannattaa järvipohjalaisten kääntää nyt sunnuntaina auton nokka Alajärvelle ja Kitrolle seuraamaan Iivarisen Matin vetämää ankkurilaista ”superpesistä”!

SoininApteekkiOrion1_19

JÄTÄ KOMMENTTI