LENTOPALLO | Alajärven Ankkurit aloitti kauden voitolla 3-2

0

Juha-Matti Kantonen

Torstaina (18.10.) pelattiin miesten lentopallon 4-sarjan peli Alajärven Ankkurit-Kortesjärven Järvi-Veikot.

Kotijoukkue Ankkurit aloitti ottelun mainiosti vaikka 1.erä olikin tiukka, torjuntapisteitä sateli ja ajoittain kummankin joukkueen hyökkäyspeli horjahteli. Erä venyi loppuviimein jatkopalloille, joissa kotijoukkue oli piirun verran parempi ja nappasi voiton lukemin 29-27.
Toinen erä lähti isänniltä heikosti ja vastustajalle annettiin 5 pistettä etumatkaa. AA koitti ottaa heidät kiinni ja antoikin tiukan vastuksen, mutta toinen erä lopulta kuitenkin kortesjärveläisille numeroin 19-25.
Kolmas erä lähti jälleen Alajärveltä hienosti liikkeelle ja koko ajan mentiin vastustajan kanssa rinta rinnan. Erä vuorostaan selkeästi Ankkureille lukemin 25-18.
Neljäs erä oli jälleen kotijoukkueelta pettymystä, kun annettiin vastustajalle 4 pisteen etumatka, mutta joukkue kiri tiukasti pelin vielä tasoihin. Neljäs erä päättyi vierasjoukkueen voittoon 18-25.
Viides sekä ratkaiseva erä lähti AA:lta toimimaan heti alusta asti hyvin ja otteluvoiton ratkaissut erä päättyi lopulta kotijoukkueelle lukemin 15-12. Näin isäntäjoukkue Ankkureiden kauden ensimmäisestä ottelusta kirjattiin tärkeä kotivoitto 3-2.

SoininApteekkiOrion1_19

JÄTÄ KOMMENTTI