LENTOPALLO | Ankkurien naisten lentopallokausi käynnistyy – kotiotteluista ensimmäinen viikonloppuna

0
(alarivi vas.) Markku Tyynismaa, Sanni Hänninen, Senni Penninkangas, Maiju Hänninen, Roosa Latva-Laturi, Emmi Salo (ylärivi vas.) Vilma Hänninen, Anja Keisanen, Emilia Tyynismaa ja Eerika Hattukangas. Kuvasta puuttuu: Sara Ojanperä.

Alajärven Ankkureilla on, viimevuotiseen tapaan, myös tänäkin pelikautena asettaa nuorekas taisteleva naisjoukkue liiton kakkossarjaan. Nuorista ja naisten valtakunnan Ykkösarjasta kokemusta keränneistä hieman vartuneemmista pelaajattarista koostuva kokoonpano mahdollistui kun Eerika Hattukangas ja Maiju Hänninen palasivat pienen tauon jälkeen takaisin seuran edustuskokoonpanoon. Joukkueen runko koostuu edelleen pitkälti viimekauden B-ikäisistä tyttöjunioreista.

Ankkurit aloittaa kauden tänään keskiviikkona vierasottelulla Nurmon Jymy1 vastaan. Nurmolla on asettaa sarjaan peräti neljä joukkuetta, joista Jymy 1 ja Jymy 3 pelaavat samassa lohkossa kuin Ankkurit. Lisäksi Ankkureita vastaa lohkossa pelaavat Alahärmän Kisa, Kauhavan Wisa, Kokkolan Tiikerit ja Laihian Luja sekä Vaasan Kiisto kahdella joukkueellaan.

Ankkurien joukkuetta luotsaavat ja valmentavat yksissä tuumin Maiju Hänninen pelaajavalmentajan ominaisuudessa, sekä naisten puolella uutena valmentajana Markku Tyynismaa. Tyynismaa on toiminut ja toimii mukana myös Ankkurien B-tyttöjen valmennuksessa.

Sunnuntaina Ankkurit aloittaa kotiottelujen sarjan toista vaasalaisjoukkuetta vastaan tutuksi tulleessa Jami ammatti-instituutin salissa.

– Sunnuntain pelistä on tulossa kova kamppailu, jossa virheitä pitää välttää, jos aikoo pärjätä. Vaasan Kiiston 1 joukkue on aloittanut sarjan vahvasti kaataen Nurmo 1:en selvin numeroin 3-0, arvio Maiju Hänninen tulevaa sunnuntain ottelua.

– Koko joukkue odottaa innolla kuitenkin alkavaa kautta ja toivotaan mielenkiintoisia ja tasaisia hyviä pelejä, sekä tietenkin paljon katsojia kotipeleihin!

JÄTÄ KOMMENTTI