LENTOPALLO | Kyky-Betset haki vierasvoiton myös Tampereelta

0
Kyky-Betset haki täydet pisteet Aitolahden Riennolta Tampereelta (Kyky)

 Aitolahden Riento – Kyky-Betset 1-3 (18-25, 25-19, 9-25,15-25)

AitRi nappasi Kykyltä kauden ensimmäisen erän, mutta väsähti lopulta kovassa betonimiesten myllytyksessä selkein numeroin. Miesten Ykkössarjan lentopallon kamppailu käytiin sunnuntai-iltana (30.9.) Tampereen Hervannassa.

Voittoputkelle jatkoa Tampereelta!

Betonimiesten vieraspelipäivä alkoi totutusti Kyyjärven Essolta, Uusisalon Reijon isolla bussilla. Matkaan lähti myös pieni joukko faneja joukkuetta kannustamaan. Matkalta Keljonkankaan ABC:ltä poimittiin kyytiin vielä Tuomas ja Mikko ja matka jatkui kohti Tamperetta.

Itse ottelun Kyky-Betset aloitti tutulla kuusikolla Aivars Petrusevics, Illia Liunenko, Tuomas Sillanpää, Miro Rasinperä, Tauno Lipp sekä Väliahon veljekset Mika ja Mikko.

– Verkon toiselle puolelle  kaavailimme  avaukseen Akaan farmisopimuspelaajia ja Miika Heikkistä, mutta heitä onneksemme ei näkynyt, kertoi betonimiesten päävalmentaja Hannu Kalliojärvi.

Ensimmäinen erä tulikin kyyjärveläisille kohtuu helposti. Liekeissä olivat erityisesti Petrusevics ja Sillanpää, joidenka laitalyönneille vastustaja ei voinut mitään. Toisessa erässä vierasjoukkuen Kykyn peli ailahteli ja sille tuli turhia virheitä.

– Vajosimme vain pelailemaan olettaen, että tuo erä tulee helposti kotiin, arvio Kalliojärvi.

Toisen erän lopussa 15-17 johto muuttuikin sitten tappioasemaan, tuli synkkä rotaatio, mikä saatiin purettua vasta 23-17 tilanteessa. Erä ennätti kuitenkin kaarata kotijoukkueelle 25-19.

– Pitkällä erätauolla otettiin pienet tarkennukset ja tiedettiin missä pitää parantaa. Kolmannessa ja neljännessä erässä oma pelimme oli vahvaa ja onnistumisia tuli joka osa-alueella, kertasi joukueeseensa tyytyväinen valmentaja Hannu Kalliojärvi.

Yksi onnistujista oli ottelun parhaana pelaajana palkittu Illia Liunenko, joka syötti kolmannen erän pitkällä, jopa kolme perättäistä ässää sisältäneellä syöttöputkella. Näin ollen kolme (3) tärkeää sarjapistettä matkasivat Kyyjärvelle.

Ottelun palkitut: (vas.) Illia Liunenko ja Henri Laine

Ottelussa palkittiin:

Riento: Henri Laine, KyKy-Betset: Illia Liunenko

Tulevana sunnuntaina hurja taistelu sarjapisteistä!

KYKY-BETSETIN ottelut jatkuvat seuraavaksi kotiottelussa Kyyjärven liikuntahallilla, jossa se saa vieraaksen viime kauden liigapaikastaan luopuneen ja nyt nuorentuneen ja energisen Rantaperkiön Isku Volleyn. Molemmat joukkueet keikkuvat sarjataulukon kolmen kastissa samalla pistemäärällä. Isku on taulukossa ylempänä vain parempien erien turvin.

 OTTELU ALKULÖYLYT LIIKUNTAHALLIN LAUTEILLA LAUANTAINA 6.10. klo 18.00 


” wid th=”20″ hight=”20″>

kyky-TuTo Volley151219

JÄTÄ KOMMENTTI