LENTOPALLO | Kyky-Betsetille historiallinen vierasvoitto Kotkan seudulta

0
Kyky-Betset vieraili ryhdikkäästi kaakonkulmalla ja haki samalla historiallisen vierasvoiton Karhulasta. (KyKy)

KaVe vs KyKy-Betset 1-3 (27-29, 18-25, 25-23, 18-25)

Kyky-Betsetillä oli viikonloppuna mieluinen reissu kaakonkulmalle Karhulaan, josta tuliaisina makoisa kolmen pisteen voitto.

Kykyn hyvä vastaanottopeli antoi joukkueen passarille Martins Jansonsille avaimet loistavaan passipelaamiseen. Yleispelaajat Heiskanen ja Petrusevics yhdessä libero Liunenkon kanssa onnistuivat tasaisen varmasti. KaVe pommitti joka erässä yhtä pelaaja selkeästi mutta pojat kestivät painostuksen hienosti. Oma syöttötaktiikka meni suunnitelmien mukaan, mitä nyt hieman kolmannessa erässä pääsi unohtumaan, jolloin Karhula oli heti mukana taistelussa.  Aaro Keisanen ja Henrik Heinänen takoivat Jansonsin tarjoilusta komeita iskuja. Itseluottamus kasvoi silmissä, koko joukkueen panos auttoi yllätysvoittoon siihen saakka puhtailla voitoilla alkukauden sarjassa edenneestä Karhulan Veikoista.

Kotijoukkue oli saanut riveihinsä Liiga Ducksista Aleks Rastamon, mutta sekään isäntien vahvistus ei päivän Kykyä saanut pysähtymään. Anton Lepistö ja Henkka Piipari olivat Kaven tasaisen porukan vaikeimmat pysäytettävät. Kyky-Betsetin syöttökoneet Väliaho ja Kostamo toimivat jälleen.

Tulevana viikonloppuna betonimiehillä on vapaata peleistä, joten varusteiden huoltoa ja renkaan vaihtoa luvassa. Ottelut jatkuvat 20. päivä, jolloin kotisalissa verkon toiselle puolen asettuu ennakkosuosikki Lempo-volley.

Ottelun palkitut: KaVe: Anton Lepistö (4) ja KyKy-Betset: Ville Heiskanen (17).

 

JÄTÄ KOMMENTTI