LENTOPALLO | PELAAKO KYKY-BETSET ENSI KAUDELLA MESTARUUSLIIGASSA?

0

Kyky-Betsetin mahdollisuus nousta vihdoin sarjaporrasta ylemmäksi valtakunnan lentopallon Mestaruusliigaan on lähempänä kuin ehkä koskaan aikaisemmin kyyjärveläisseuran historiassa. Nousukarsinnoissa ja lähellä ollaan toki oltu useamman kerran aikaisemminkin, mutta lopulliselle nousulle on tullut aina jokin este. Milloin se on ollut liian pieni halli tai jokin muu epäonnen kantamoinen. Nyt näyttäisi ulkopäin katsoen kaikki olevan kunnossa mahdollista ”liigauraa” varten. Joukkue on tällä hetkellä erinomaisessa ”tikissä” ja kova täytyy vastustajan olla, joka voittopisteet aikoo Nopolasta noutaa. On sanomattakin selvää, että seutukuntamme tarvitsee lentopallojoukkueen Mestaruusliigaan!

Kertaamme vielä nouskarsintaa edellyttäneen viikonlopun otteluiden tapahtumat Kyky-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärven kanssa.

Kuten jo tiedämme legendaarinen lentopalloseura Rantaperkiön Isku Tampereelta koki kovia viikonloppuna. Ykkösen runkosarjan ylivoimainen voittaja Isku taipui kultaisessa erässä kotonaan Pyynikillä. Betonimiehet pistivät parastaan ja raivasivat pelillään tiensä Liigakarsintaan.

Päävalmentaja Hannu Kalliojärvi (oik.) ja valmentaja Janne Pitkänen luotsaavat taitavasti seutukunnan miesten lentopallon edustusjoukkuetta (JK/K-Media)

– Lauantaina kotona aloitettiin hyvin mutta voitetun ekan erän lopussa päästettiin jo Isku mukaan peliin ja toinen erä olikin vieraitten hallintaa. Kolmaskin meni tiukasti edellisen tavoin Tampereelle ja neljäs oli kosmetiikkaa. Tiukat erähäviöt osoittivat kuitenkin että – täältä tullaan pojat -.

– Sunnuntaina pakattiin reput ja bussi kohti Pyynikkiä, matkalla havainto oli että nyt on tosi kyseessä. Kyllä,kyllä. Kaksi ensimmäistä erää näyttivät suunnan ja ne saatiin kovalla työllä, sitten kolmanteen Isku ruuvasi kenttäjärjestystään ja meillä hiukan yskähteli. Isku otti kaksi seuraavaa. Näytelmän viides erä meni betonimiesten hallinnassa jossa taisi nitkahtaa isäntien henkinen selkäranka. Erävoitto tiesi kultaista erää.

– Siitä jos mistä muodostui hurjaakin hurjempi taistelu, Kyky-Betset pisti kaikki peliin niin kentällä kuin kentän laidalla. Palkintona rautainen erä Nopolaan pistein 23-25. Pyynikki hiljeni ja Kyky-Betset otti pienet tanssit ja paikan liigakarsintaan.

– Napit kiinni ja kohti uusia seikkailuja. Isku tarjosi parasta mahdollista koulutusta tulevaan, mitään ei saatu ilmaiseksi, työtä tekemällä tässä voi pärjätä mutta odottelemalla ei tule tulosta, kertasi Kalliojärvi viikonlopun kahta jännittävää kamppailua.

Odotetut karsinnat pyörähtävät käyntiin jo viikonloppuna

Karsinnat alkavat viikonlopun kahdella koitoksella ja molemmat pelataan Kyyjärvellä kotisalissa. Lauantaina (30.3.) liikunhallille saapuu jonsuulainen Karelian Hurmos joka selätti niin ikään kultaisen erän kautta Turun Toverit. Hurmos on nyt hurmoksessa joka on ollut aiemmissa joukkueiden kauden kohtaamisissa Kykyä ovelampi. Betonimiesten historiassa ei Joensuun ylpeyttä ole voitettu miesmuistiin. Olisiko nyt paras mahdollinen ajoitus lopulliseen Karjalan karhun kaatoon?

Sunnuntaina (31.3.) vieraaksi tulee vuorostaan Mestaruusliigan yhdeksänneksi sijoittunut ”kehäkolmosen ankat” Vantaan Ducks. Ex-betonimiehet Kyrölän Atte ja Hyvärisen Pasi tulevat tuttuun saliin, joten ei ihan helppoa tule ankojen kurittaminen  olemaan.

” Fiilinki on Nopolan kylässä nyt sillä mallilla että kaikkien panosta tarvitaan ja näissä talkoissa ratkotaan paljon. Laitetaan rajat uusiksi ja nostetaan joukkue seuraavalle tasolle. Molemmat pelit alkavat klo 18.00OLLAAN PAIKALLA !!

– T. Hannu –

 

Joukkue O 3 2 1 0 E EP P
Karelian Hurmos 0 0 0 0 0 0-0 0-0 0
Kyky-Betset 0 0 0 0 0 0-0 0-0 0
Vantaa Ducks 0 0 0 0 0 0-0 0-0 0
Nro Pv Pvm Koti Vieras
52825 La 30.3. Kyky-Betset Karelian Hurmos 18:00 Kyyjärven liikuntahalli
52829 Su 31.3. Kyky-Betset Vantaa Ducks 18:00 Kyyjärven liikuntahalli
52826 La 6.4. Vantaa Ducks Kyky-Betset 17:00 Töölön kisahalli
52830 Su 7.4. Vantaa Ducks Karelian Hurmos 17:00 Töölön kisahalli
52828 La 13.4. Karelian Hurmos Kyky-Betset 17:00 Joensuun Urheilutalo
52827 Su 14.4. Karelian Hurmos Vantaa Ducks 15:00 Joensuun Urheilutalo

JÄTÄ KOMMENTTI