LENTOPALLO | Riento kevyt kotivastus Kyky-Betsetille

0

KyKy-Betset vs Aitolahden Riento 3-0 (25-19, 25-16, 25-18)

Miesten ykkössarjan lentopallo-ottelu pelattiin lauantaina (8.12.) Kyyjärven liikuntahallissa

Aaro Keisanen raportoi lauantai-illan ottelusta..:

Kyky-Betset kohtasi kalenterivuoden viimeisessä kotipelissään Aitolahden Riennon Tampereelta. Betonimiehet lähtivät aloitukseen kokoonpanolla: Jylhä, Petrusevics, Väliaho, Lamminen, Jansons, Heinänen ja Rasinperä.

Riento oli pelin alusta lähtien vaikeuksissa Mikko Väliahon kovien syöttöjen ansiosta. Hyökkäys toimi hyvin ja Jansons sai jakaa palloa huoletta jokaiselle pelaajalle.

Toinen erä alkoi hieman ”nykien” ja Riento johti erää alussa 1-4, mutta Kykyn pelin lähtiessä jälleen rullaamaan hoitui erä vakuuttavasti 25-16. Kolmas erä jatkui samaan tahtiin kuin kaksi ensimmäistä erää ja KyKy voitti siten koko pelin suoraan 3-0.

Peli oli varmaa perustekemistä KyKy-Betsetiltä. Varsinkin kun ottelusta toiseen pelaavien betonimiesten, Väliahon ja Sillanpään, ollessa poissa hoitivat Lamminen ja Heinänen hienosti roolinsa.

– Vielä on yksi peli ennen joulutaukoa Turussa ja sitten alkaa neljän viikon otteluhuili. Saamme sopivasti lepoa ja harjoittelemme tauolla, jotta kevään pelit kulkevat jälleen mallikkaasti, paketoi loppukautta valmentaja Hannu Kalliojärvi.

Riento ottelussa palkittiin Kyky-Betsetin hakkurina iskenyt, Henrik Heinänen ja Riennon Aku Seppälä.

Ottelun parhaina palkittiin: (vas.) Henrik Heinänen (Kyky) ja Aku Seppälä (AitRi). Palkinnot luovutti otteluisännän edustajana Pirjo Mäkelä. (Kyky)

 


 

 

kyky-TuTo Volley151219

JÄTÄ KOMMENTTI