LENTOPALLOTULOKSIA | Kyky-Betset hävisi niukasti – Ankkurit voitti reippaasti

0
Ankkurit otti makean voiton Nurmon Jymystä. (jpnews.fi/arkistokuva)

Lentopalloa iskettiin lentopalloliiton 1- ja 2- sarjan otteluissa jälleen pienen huilitauon jälkeen. Kyyjärven Kyky-Betset kävi taistelemassa tiukasti 1-sarjan otteluvoitosta Pirkanmaalla ja Ankkurien naiset pelaili sunnuntaina helpon 3-0 otteluvoiton kotisalissa Vaasan Kiiston kakkosjoukkuetta vastaan Jamilla.

 

Kyky-Betset hävisi tiukan kamppailun Tampereella ja sai yhden sarjapisteen plakkariin.
Kyky-Betset matkasi vapaan viikonlopun jälkeen Tampereelle Aitolahden Riennon vieraaksi. Tasaiseksi ennakoitu ottelu olikin tasainen, sillä ottelussa pelattiin täydet viisi erää. Kamppailu päättyi Kyky-Betsetin harmiksi 3-2 kotijoukkueelle (23-25, 25-23, 26-24, 21-25, 15-8).
 
Valmentaja Hannu Kalliojärvi kommentoi ottelua:
– Harmittava tappio, oltiin tänään siipirikkoisella joukkueella liikenteessä. Pelaaminen oli epätasaista ja ailahteleva.
Kykyltä tasaisimmin onnistui hakkuri Tuomas Sillanpää sekä parhaana palkittu passari Jussi Mäkinen. Kykyn pelit jatkuvat ensi viikolla tärkeällä tuplapeli viikonlopulla Jyväskylässä ja kotona Kyyjärvellä.

 

Vaasan Kiistolla oli silloin tällöin epäselvää kuka pelaajista pallon kulloinkin ottaa (jpnews.fi)

Alajärven Ankkurit – Vaasan Kiisto 2  3-0 (25-11,25-8,25-6)

Sunnuntaina iltapäivällä Alajärvellä käyty 2-sarjan kamppailu oli isäntien ylivoimaista esitystä, sillä vastassa oli alkusarjan jumbojoukkueeksi pudonnut Vaasan Kiisto 2. Vaasan toinen lohkossa pelaavista joukkueista oli heikentynyt entisestään pelaajamenetyksien vuoksi. Seurassa panostukset ovat Kiisto 1 takana, joka on kärsinyt loukkaantumisista, joten tiedon mukaan kakkosjoukkueesta on nostettu pelaajia heidän tilalleen.

Ankkurien valmentaja Markku Tyynismaan mukaan vastustajan iskukyky kyllä vähän yllätti,

– Eipä tässä paljon ole kommentoitavaa. Keskityimme pitämään oman pelimme kasassa, eikä lähdetty löysäilemään tällä kertaa selkeästi heikomman vastustajamme peliin mukaan.

Sen verran lie kuitenkin otettu rennommin, sillä muun muassa joukkueen kapteeni Maiju Hänninen ei käynyt kolmannessa erässä kentällä kertaakaan.

Ankkurit ovat nousseet kolmella viimeisellä ottelukierroksella kolmen pisteen voittollaan lohkokolmosiksi. Joukkue on hävinnyt vain kaksi viisi eräistä ottelua.

 

Tallenna

kyky-TuTo Volley151219

JÄTÄ KOMMENTTI