Pekka Peltomäki toivoo ja odottaa parasta mahdollista.

0
Pekka Peltomäki
Pekka Peltomäki

Pekka Peltomäen mielestä nyt tällä viikolla on odotettavissa kovaa suoritusta Ankkureilta. Pisteet ovat todella tärkeitä jatkon kannalta. Torstaina Kitee, perjantaina Kouvola ja sunnuntaina vahva Joensuu kotona Kitrolla.

– Viime sunnuntaina kotiottelu Sotkamoa vastaan oli tasainen, sitä kuvaa kolmoistilanteet 9 – 10. Vaikka Sotkamon peli ei ollut  sitä parasta, se kuitenkin toi juoksut kun niitä tarvittiin. Ankkureiden kärki olisi saanut onnistua paremmin, ykkös- ja kakkospesille meno oli vaikeahkoa. Mikkolanahon tehokkuus jäi käyttämättä.

Kiteen kovalle mörssärille, Laaksolle ei saa antaa tilaisuuksia  torstaina. Laakso osaa kyllä käyttää tilaisuuden. Kentälle menossa ja vaihtolyönneissä lisää rohkeutta Ankkureilla, sillä tehdään tulosta, mutta se edellyttää koko pelin ajan varmuutta.

Kouvola – ottelu perjantaina olisi otettavissa samoilla keinoilla kuin Kiteekin.

Sunnuntain kotiottelu Joensuuta vastaan on kovalyötisten Joukaisen, Niemen ja Rautiaisen ratkaistavissa. Miehet ovat lyöneet puolet joukkueen juoksuista. Mutta jos nämä herrat eivät saa tilanteita on joukkue vaikeuksissa. Oravalle, Iivariselle ja Mikkolanaholle vastuuta ja onnistumisia, näillä eväillä kaatuu sarjan ennakkosuosikkikin. Yleisö on odottavalla kannalla kuten on Ankkuritkin.

Pisteitä viikon otteluista 3 pisteellä= keskinkertainen, 6 pistettä = erinomainen – laskeskeli Pekka Peltomäki.

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI