Pesisklassikon kolmas osa Kitrolla sunnuntaina

0
Vedon jokeri Jere Dahlström (vas), pelinjohtaja Miika Rantatorikka, Mikko Kanala

Mitä suunnittelevat sunnuntaiksi Vedon jokeri Jere Dahlström (vas), pelinjohtaja Miika Rantatorikka ja Mikko Kanala ( Kuva: jpnews.fi/JK)
Alajärven Ankkureiden ja Vimpelin Vedon  taistelu Järviseudun pesisherruudesta jatkuu kiihkeänä, kun kuluvalla viikolla joukkueet iskevät ensin yhteen legendaarisella Saarikentällä huomenna torstaina kello 18 alkavassa ottelussa ja heti perään Kitron hornankattilassa sunnuntaina alkaen kello 17.

Vimpeli otti neljä ottelua käsittävän ottelusarjan avausvoiton Kitrolla yli 3000 silmäparin edessä niukasti 0-1 ja on tietysti ennakkosuosikkki myös jatkopeleissä. Paikallispeleissä joukkueiden voimasuhteita on kuitenkin äärimmäisen vaikea ennakoida ja kävipä huomenna Saarikentällä miten tahansa ovat lähtöasetelmat kolmanteen otteluun sunnuntaina taas uudet.
Ankkurit näytti ottelusarjan avauspelissä, että se pystyy onnistuessaan horjuttamaan nimivahvan naapurinsa peliä, joten Vedolla ei ole ottelussa pienintäkään varaa ylimielisyyteen.
Ankkureilla on tänä kesänä  vähän sunnuntaipelejä, joten nyt kannattaa kaikkien pesäpallon ystävien suunnata  Kitrolle kokemaan naapurien välinen kiihkeä ja varmasti yllättäviä käänteitä täynnä oleva klassikko. Oman mielenkiintonsa otteluun tuo myös kannustusjoukkojen huutokisa. Ensimmäisessä ottelussa Vedon kannattajat jäivät vielä desibeleissä Ankkurikannattajille, mutta huhujen mukaan Vedon kannattajat ovat kokoamassa kaikkein kovaäänisimpiä jäseniään joukkueensa vahvistukseksi sunnuntain koitokseen.
Ankkurit juoksee sunnuntaina kentälle uuden tunnusbiisin kera, joka on nykyaikaisttetu versio Jorma Uusitalon 80-luvulla säveltämästä ”Ankkurit ylös”-kappaleesta. Jorma on kentällä myös haastateltavana yhdessä pesiskenttien legendan Vesa Liikalan kanssa, joka urallaan siivitti menestykseen sekä Ankkureita että Vetoa.
Koska otteluun on tulossa jälleen yleisöryntäys paikalla kannattaa olla ajoissa. Näin varmistat, että pääset parhaille paikoille katsomoon.

AA-harkat18

JÄTÄ KOMMENTTI