Salibandy | Mikko Kohonen pohjalaisedustukseen

0
J-P Finnilä ja Kohonen tehtaalla
Mikko Kohonen .......( Kuva: Jussi Metsäpelto)
Suomenmestari ja maailmanmestari Mikko Kohonen pelaa kaudet 2012-2014 alajärveläisen Realstickin välineillä. Sopimus syntyi hyvänä jatkumona vuotta aiemmin aloitetulle maajoukkueyhteistyölle.

Realstick on panostanut viimeisen vuoden voimakkaaseen tuotekehitykseen, ja nyt uusia HIFI-sarjan mailoja alkaa ilmestyä kauppoihin.

– Caviar Gold istuu käteen mainiosti. Lapa tuntuu erinomaiselta, pallotuntuma on ihan uskomaton. Se on omassa peliroolissani ehkä tärkein vaatimus mailalle. Tavallista suuremman lapakulman ansiosta myös kanttilaukauksiin saa uskomattoman paljon potkua. Olen innoissani uudesta yhteistyöstä Realstickin kanssa, summaa Suomen salibandyikoni.

– Pohjalaisuus on tullut tutuksi SPV:n riveissä, ja onhan nämä Alajärven kaverit aikamoisia “pohojanmaan jermuja”. Uskon, että meille tulee hyvä kausi Realstickin kanssa, Kohonen sanailee.

Kohonen on pelannut urallaan 75 maaottelua, saalistanut 44 maalia ja 14 syöttöä, voittanut 2 maailmanmestaruutta ja pelaa hallitsevan suomenmestarin, Seinäoen Peliveljien riveissä. Hän on myös suomen salibandyliigan kaikkien aikojen maalipörssin ykkönen.

Realstick on salibandyvälineitä valmistava yritys Alajärveltä, Etelä-Pohjanmaalta. Vuonna 2011 kirjoitettu yhteistyösopimus SSBL Oy:n ja suomen salibandymaajoukkueiden kanssa käynnisti tuotekehitysprojektin, jonka turvin Realstick ottaa merkittävämpää roolia huipputasoisten salibandyvarusteiden valmistuksessa. Realstickin teesejä ovat erinomainen laatu, hyvän mielen hinnoittelu, nuorten salibandyn tukeminen sekä erottuva yrityskulttuuri.

Toimitusjohtaja J-P Finnilä on hyvin mielissään viimeisen vuoden aikana tapahtuneista onnistumisista kasvupyrähdyksessä.

– Ei tätä hampaat irvessä ja rahankiilto silmissä tehdä. Homman täytyy olla mielekästä. Pienellä porukallahan tässä mennään, saatiin viime vuonna hyviä osaajia tuotekehitykseen ja markkinointiin. Nyt myyntiverkosto alkaa vahvistua kovilla tekijöillä. Haasteita on vielä edessä, mutta pohjalaisen salibandyn tulevaisuus alkaa näyttää kohtuu mukavalta myös varustepuolella.

J-P Finnilällä (vas.) on jo vuosia pitkä kokemus salibandymailojen valmistuksesta (Kuva: Jussi Metsäpelto)
AA-Joma220518

JÄTÄ KOMMENTTI