Soinin Pihlajalinna – kuntorata avattu

0
vas. Merita Myllymäki, Jari Leivo, Tero Järvinen ja Kati Tiala

Pihlajalinna Terveys Oy, Alajärven Osuuspankki, Soinin Kunta ja Soinin Sisu olivat mahdollistaneet nyt avatun Pihlajalinna-kuntorata hankkeen.  Hankerahoitus on tullut Kuudestaan ry:n kautta. Avajaisia vietettiin eilen, lauantaina runsaan osallitujamäärän, leikkimielisen kilpailun ja kuntoilun merkeissä.

Avauspuheessaan Kari Laasala toivoi kuntoradan olevan lahja Soinin kunnan 150-vuotisjuhlalle ja toivoi että, kuntalaiset myös käyttäisivät rataa aktiivisesti.

Soinin Kunnan tervehdyksen tilaisuuteen toi sivistystoimenjohtaja Kati Tiala.

Soinin Sisulla ja Pihlajalinnalla on jo kymmenen vuoden yhteistyö, totesi Pihlajalinnan toimitusjohtaja Tero Järvinen ja toivoi samalla kuntaisten huolehtivan terveydestään ja käyttävän aktiivisesti kuntorataa.

 

Lähtöä odotellessa. Edessä Jarkko Järvenpää.

Leikkimieliseen kisaan osallistui seuraavat joukkueet: Team Pihlis, Pipsapossu Gang, Korkkarit, Tyttökarhut, Tiikerit, Team JJNI, Team Isku, Team Addu ja Kunnan Akat. Lisäksi uudistettua pururataa kiersi iso joukko harrastajia.

Lukuisia suomenmestaruuksia voittanut Jarkko Järvenpää toi esiin ajatuksen, ”etta tälläisillä maastoilla voitaisiin hakea Soiniin SM -kilpailuja, niin hienot maastot täältä löytyy”. Jarkko Järvenpää rekrytöi Pihlajalinna konsernille työkseen lääkäreitä. Jarkko voitti tänä vuonna maastojuoksun SM-kultaa sekä 4 km, että 12 kilometrillä.

Yleisöä riitti

JÄTÄ KOMMENTTI