SUPERPESIS | Ankkurit ”kunnioitti” hallitsevaa hallimestaria Pallohallissa

0
Alajärven Ankkurien Henri Heikkinen lyömässä ja naapuriseura Vimpelin Vedon Janne Heimonen lukkaroimassa viime kauden Halli-SM-ottelussa Alajärven vastavalmistuneessa ylipainehallissa. (jpnews.fi/JK)

Alajärvi – Vimpeli 0-2 (2-4, 2-7)

Ankkurit lähti tähänkin Superpesiksen Halli-SM otteluun poikkeavalla kokoonpanolla. Ville Väliaho oli edelleen sivussa ja Aki Orava jatkoi lukkarointihommissa. Antti Pukkisen paikalla takakentällä urakoi Mikael Penninkangas ja jokeripaidassa mukaan oli tullut myös Joonas Riihimäki. Vedolta sivussa olivat Mikko Haukkala ja Matias Rinta-aho. Sami Haapakoski pelasi jokerina.

 

I JAKSO

Lauantaina Alajärven Pallohallissa pelatusta Kankaanpään Mailan kotiottelusta reippaasti lyöntijärjestystä muuttaneen, ja nyt Vimpeliä vastaan kotijoukkueena toimineen Ankkurien ensimmäinen vuoro oli tulokseton. Veto sen sijaan siirtyi Mikko Kanalan lyönnillä 0-1 johtoon. Toinen vuoro lähti kankeasti liikkeelle, mutta Sasu Iivarisen 1-2-tilanteessa lyömällä läpärillä tilanne tasoittui. Veto siirtyi vuorostaan tasoittavallaan johtoon Sami Haapakosken lyömänä.

Kolmannessa vuorossa Alajärvi sai kotiutustilanteita, mutta hyvät ulkopelisuoritukset estivät lisäjuoksut. Vimpeli vastasi tasoittavallaan kahdella juoksulla ja karkasi 1-4 johtoon. Viimeisessä vuorossa Joonas Riihimäki kavensi jakson loppuluvuiksi 2-4. Tämä oli samalla nuorukaisen ensimmäinen, virallisessa ottelussa, lyöty juoksu Ankkuri-paidassa.

II JAKSO

Toisen jakson aloituksessa Henri Puputti pompotti avausjuoksun. Ankkurien ensimmäisen vuoron tasoittavalla Santeri Särkinen iski lukemat 1-1 välilyönnillä. Toisessa vuorossa Vimpeli siirtyi Perttu Ruuskan lyönnillä jälleen juoksun johtoon. Toisen jakson kahdessa viimeisessä vuorossa vierailijat kaunistelivat Puputin läpilyönnin siivittäminä juoksusaldoaan tasaisesti ja kuittasivat myös toisen jaksovoiton. Ankkurien kavennuksen ja ottelun loppulukemat 2-7 iski Sami Mikkolanaho viimeisessä vuorossa.

Teemu Isoketo oli voittajajoukkue Vedon ykköspalkittu (jpnews.fi/JK)

KUUNTELE VIMPELIN VEDON PELINJOHTAJAN SAMI-PETTERI KIVIMÄEN JA YKKÖSPALKITUN TEEMU ISOKEDON, SEKÄ AA:n PELINJOHTAJAN ISMO ANKKURIN KOMMENTIT HETI OTTELUN JÄLKEEN!

 

Ismo Ankkuri on Alajärven Ankkurit Superpesisjoukkueen uusi pelinjohtaja. (jpnews.fi/JK)

 

Tallenna

Tallenna

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI