SUPERPESIS | Jymyn valinta – Ankkurit ihanne vastustaja

0
AA:n J-M Jaatinen (vas.) etenee jälleen Ankkureissa ( Kuva: K-Media/JK )
AA:n J-M Jaatinen (vas.) vastaan Jymyn Tero Viinamäki ( Kuva: K-Media )
Superpesiksen uudella kokeilulla, niin sanotulla valintakierroksella, Nurmon Jymy katsoi Ankkurit sopivimmaksi vastustajakseen.

Valintakierrosottelut pelataan heti juhannustauon jälkeen heti peräkkäin molempien joukkueiden kotikentillä.

Perjantaina joukkueet kohtaavat eka osassa Kitron Stadionilla ja jatkavat sunnuntaina Hyllykalliolla.

Kevätkierroksen koitoksessa Jymy nappasi ainoan voittonsa Kitrolla, mutta toisaalta Ankkurit osoitti myöskin Kama-pelissä lyöntijyvän löytyneen. Tiedossa on siis tiukkaa taistelua ja vääntöä tärkeistä pisteistä.

Jos Kama-pelissä Ankkureilla oli vastassa sarjan ”iäkkäin” joukkue, nyt sitä vastaan asettuu samalla profiililla rakennettu joukkue kuin Ankkurit itsekin on.

Jymyssä pelaa useita pelaajia, joiden kanssa nyky Ankkuripelaajat ovat taistelleen jo useampia vuosia eri junnusarjoissa.

Mielenkiintoista onkin seurata seuraavien taisteluparien keskinäistä kamppailua: lukkarit Kivipelto-Viljanen, kotiuttajat Rantakangas-Toivola, siepparit Koskela-Prusti ja kolmosvahdit Viljanmaa-Myllyniemi.

Joukkueet ovat sarjassa peräkkäin kolmen pisteen välein, joten kyseessä on todella tärkeät pelit molemmille joukkueille. Otteluparista enemmän pisteitä saalistavalla joukkueella on mahdollisuus kohentaa sarjatilannettaan melkoisesti.

Ennen peliä haastattelussa Ankkuri-ikoni Jouni Peura.

AA-harkat18

JÄTÄ KOMMENTTI