SUPERPESIS | Kuningas on palannut – Nurmon vuoro hävitä Vimpelille 2-0 (2-3,1-11)

0
Jere Dahlström testaili kuntoaan Nurmossa ja iski 1+7 juoksua ( Kuva : Kmedia / kuvapalvelu)

Jere Dahlström testaili kuntoaan Nurmossa ja iski 1+7 juoksua ( Kuva : Kmedia / kuvapalvelu)
Miesten Superpesiksen tapoihin iskostunut paikallislohko pelaaminen täyttää  ”mukavasti” ahkeran pesisfanin loputkin vapaat arki-illat. Pelejä piisaa, jotta perässä ei tahdo pysyä jos ei kulje allakat ja kalenterit taskussa.

Tiistaina Nurmo könitti yllättävästi Vedon kotonaan 1-2 ja jo torstaina paikallisherruudesta otettiin vuorostaan mittaa nurmolaisten kotikentällä Hyllykalliolla. Veto oli saanut kuninkaansa takaisin pelihommiin ja jälki oli nurmolaisten kannalta karmeaa seurattavaa.

Jos Vainionpäät olivat avainasemassa Vedon kaadossa tiistaina oli sitä vuorostaan jokeri Jere Dahlström Nurmossa pelatussa keskinäisessä kamppailussa.

Vimpelin pelinjohto haluaa selvästikin testiä vielä hieman sairastelussaan keskenkuntoista hallitsevaa viime kauden lyöjäkuningastaan.

Dahlströmille järjestettiin porukalla ja oikein urakalla tilanteita, joista yrittää miestä kotiin. 1+7 lyötyä saa kenen tahansa pelinjohtajan suun messingille. Vimpelin kärkikolmikko Sami Haapakoski,Henri Puputti ja Antti Kuusisto kiersivät kentää juoksuja tuoden ja pelasivat sisäpelissään tilanteet loppuun huikeilla tehoilla. Kun mukaan otetaan Vimpelin joukkueessa kauden ”kultahipuksi” muodostuneen uuden lukkarin  Hannu Huuskosen alati nousujohtoinen kunto, myöskin sisäpelin ratkaisijan roolissa, voidaan kahden kierroksen jälkeen päättyvään runkosarjaan olla tyytyväisiä.

Pudotuspelit ovat sitten jälleen oma mielenkiintoinen maailmansa omine jännitysnäytelmineen. Ja Veto näyttäisi olevan erittäin vahvassa iskussa  puolustamaan viimekaudella taistelemaansa mestaruuttaan.

Nurmo:

Jussi-Pekka Maunuksela 0/1, Ville-Pekka Jokinen 0/1, Mikko Vainionpää 1/0, Joonas Hiirikoski 1/0, Paavo Pelto 1/1.
Palkitut: I Paavo Pelto, II Jussi-Pekka Maunuksela.

Vimpeli:

Sami Haapakoski 0/2, Henri Puputti 0/4, Antti Kuusisto 0/2, Hannu Huuskonen 3/1, Tuomo Lönnmark 0/1, Matias Rinta-aho 1/0, Mikko Kanala 0/2, Jere Dahlström 1+7/1, Janne Mäkelä 2/1.
Palkitut: I Hannu Huuskonen, II Jere Dahlström.

Tuomarit: Peter Laitio ja Jussi Mäntymaa.

Yleisöä: 1347.

JÄTÄ KOMMENTTI