SUPERPESIS | Pelit jatkuvat – ”Kopla” Kitrolle perjantaina

0
Hyvinkään kanssa käydyn viimeisen kotiottelun jälkeen Ankkurit kokoavat rivinsä kohdatakseen Kouvalan koplan.

Hyvinkään kanssa käydyn viimeisen kotiottelun jälkeen Ankkurit kokoavat rivinsä kohdatakseen vuorostaan Kouvolan koplan. ( jpnews.fi /JK)
Viime vuosien kestomenestyjä Kouvolan Pallonlyöjät saapuu nuorentuneella joukkueellaan Ankkureiden vastustajaksi perjantaina 1.6.klo 18.

Kouvola menetti syksyn siirtomarkkinoilla rutkasti osaamista Sami Partasen ja Matti Latvalan siirryttyä Kiteelle ja Riku Rantasen palattua Tahkoon.

Joukkueeseen menetyksiä paikkaamaan nostettiin nuoria pelaajia mm. Ankkureiden viime syksyn nousufinaali vastustajasta Haminasta. Nuorennusleikkauksesta huolimatta kokemusta tulevalla vastustajalla riittää muun muassa Sami Joukaisen, Sami Kapasen, Ismo Ankkurin johdolla.

Kouvolan kausi ei ole lähtenyt liikkeelle odotetusti, kun se on pelaamissaan viidessä ottelussa onnistunut voittamaan vain Nurmon Jymyn ja saamaan avauskierroksella yhden jakson Kiteeltä.

Pesiskauden ennakkoveikkauksista poiketen Ankkurit on sarjataulukossa Kouvolan edellä ennen perjantain tärkeää kamppailua.

Nopean Ankkurijoukkueen nuoret etenijät Jere ja Matti Saukko, Jouni Koskela, Jukka Tuomisto ja Juha-Matti Jaatinen pääsevät perjantain ottelussa haastamaan mm. kolme kertaa Itä-Lännen etenijäkisan voittaneen Sami Karjalan ja Anssi Lammilan. Ex- Ankkureita kumpainenkin.

Etenijöiden takana nähdään hyvässä kevät vireessä olleiden vaihtajien Juho Hacklinin ja Juha-Matti Matilaisen välinen taistelu.

Ottelun ex- Ankkuri haastattelussa kuulumisensa kertoo molempia Ankkureiden mestaruuksia voittamassa ollut Tuomo Tallbacka.

AA-ViVe270518

JÄTÄ KOMMENTTI