SUPERPESIS | Risto Ojanperä palaa viuhkaan – johtaa Ankkureita jo Hyvinkäätä vastaan perjantaina

0
(vas.) Jouko Salmenautio ja Risto Ojanperä (Ankkurit)

Risto Ojanperä tulee vahvistamaan Alajärven Ankkurien Superpesis-joukkueen pelinjohtoa.

Ojanperä on mukana jo tulevan perjantain kotiottelussa Hyvinkään Tahkoa vastaan. Ankkurien ykköspelinjohtajana alkukauden toiminut Ismo Ankkuri ja kakkospelinjohtaja Juha-Matti Jaatinen jatkavat pelinjohtotiimissä.

Ankkurien pesäpallojaoston puheenjohtaja Jouko Salmenautio toteaa, että seura halusi tulla kuluvalla kaudella mukana olevan pelinjohdon avuksi.

– Halusimme lisää vastuunkantajia ja Risto selvitti omat mahdollisuutensa lähteä mukaan. Keskusteltuaan Skaalan edustajamyynnin päällikkönä toimivan Timo Vihervaaran ja Kati Mattilan kanssa, todettiin heidän olevan myötämielinen Ankkureiden lähestymistä kohtaan ja Ojanperän olevan käytettävissä tehtävään Skaalan puolesta.

Ojanperän pitkä kokemus pesäpallon ja pelinjohdon saralta tuovat lisävoimia Ankkureiden tahmeasti alkaneeseen Superpesis-kauteen. Alajärveläissyntyisellä Ojanperällä on myös aiempaa kokemusta Alajärven Ankkureiden Superpesis-joukkueen pelinjohtajan tehtävistä.

Pelinjohtajavelho Risto Ojanperä tuuletukset heti ottelun ratkettua Vedolle vuoden 2010 loppuottelussa Saarikentällä (kuva JK/K-Media)

 

Yleisötilaisuus_Hautakylä

JÄTÄ KOMMENTTI