SUPERPESIS | Valtteri Kleemola siirtyy sinikeltaisten rivistöön

0

Valtteri Kleemola (-95) on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen Alajärven Ankkureihin. Kleemola tunnetaan erittäin luotettavana ulkopelin erikoistaitajana. Ulvilan Pesä-Veikkojen kasvatti on edustanut kolme viimeistä kautta Kankaanpään Mailaa miesten Superpesiksessä. Hän on nuoresta iästään huolimatta jo valtakunnan pesiseliittiä linjapelaajana.Tästä osoituksena mm. kentän parhaan pelaajan palkinto A-poikien Itä-Lännessä 2016. Kuluneella kaudella hän kirjautti sisäpelitilastoihin lukemat L1, T15, KL83.

– Itsellä on kova halu mennä uralla eteenpäin ja kehittyä pelaajana.  Uskon, että Ankkureissa on mahdollista ottaa pari askelta ylöspäin. Aki Oravan kanssa on keskusteltu paljon pesäpallosta ja hän on myös yksi tekijä siirron takana. Lisäksi Ankkureissa on paljon tuttuja pelaajia, kuten Rami Mäkinen ja Ville Väliaho.
Aki Oravalla on vain positiivisia ajatuksia uudesta joukkueen jäsenestä. (JK/K-Media)

AKI ORAVA OLI MYÖS MIELISSÄÄN KLEEMOLAN SOPIMUKSESTA

– Valtteri on meiltä todellinen kaappaus. Hän on haastavimpia välimiehiä lyöjän vinkkelistä katsottuna – liikkuva ja rohkea. Ja eihän joukkueessa koskaan liikaa vasemmalta lyöviä ole. Ja onhan tuolla sisäpelin osaltakin vielä paljon piilossa, jota päästään kutkuttelemaan ulos.


JÄTÄ KOMMENTTI