Tommi Siirilän pelaajan ura Ranskassa käynnistyi räväkästi

0
Kuva kaudelta kun Tommi Siirilä edusti Kokkolan Tiikereitä. Hän kuuluu myös tasokkaan Suomen lentopallomaajoukkueen vakiomiehistöön sekä tähdistöön

Alajärveläisjuurinen lentopalloilija Tommi Siirilä sai ensimmäiselle ulkomaan ammattilaiskaudelleen lentävän lähdön, kun hänen edustamansa GFC Ajaccio voitti myöhään viime lauantai-iltana Ranskan Super Cupin. Perinteisessä kauden avausottelussa pelaavat vastakkain hallitseva mestari sekä cupin voittaja.

Viime vuonna cupin voittanut Pro A:n sarjanelonen Ajaccio vei Super Cupin makean voiton kevään mestarijoukkue Paris Volleyn nenän edestä 3-2 (23-25, 27-25, 21-25, 25-20, 18-16).

– Tämä oli ensimmäinen supercupin ottelu itselleni. Oli hieman outo fiilis mennä peliin, kun ei tiennyt yhtään, miten iso juttu se täällä on. Halli oli täynnä ja siellä oli mukava meteli päällä. Itse peli oli hyvää vääntöä, ottelussa kolme ja puoli erää pelannut Tommi Siirilä kertasi.

Liigan avauksessa Ajaccio kohtaa torstaina kotona Nantes Rezén. Siirilän lisäksi suomalaisista Ranskan Pro A:ssa pelaavat Eemi Tervaportti (Poitiers) ja Niklas Seppänen (Narbonne).

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI