Vimpeli Vedon aikaansaama pesisilmiö on noteerattu-kaksi ehdokkuutta Suomen Urheilugaalassa

0
Osanen Vimpeli-ilmiöstä (Kuva: Jukka Ketonen/J-Pnews)

Osanen Vimpeli-ilmiöstä (Kuva: Jukka Ketonen/J-Pnews)

Vimpelin Veto on mukana ”sykähdyttävin urheiluhetki” ja ”urheilukulttuuriteko” palkintojen saaja ehdokkaina.

Suomen Urheilugaalan palkintolautakunta on päätti vuoden 2010 palkinto ehdokkaat. Ehdokkaat julkistettiinn tänään 30.11. tiedotustilaisuudessa Helsingin Rautatientorin Jääpuistossa.

Suomalaisen urheilun vuotuinen juhla- ja palkitsemistilaisuus järjestetään seuraavan kerran tammikuun 10. päivänä 2011 Hartwall Areenalla Helsingissä.

Järjestyksessään neljännen Suomen Urheilugaalan palkintolautakunta on valinnut vuoden 2011 tapahtumaan yhteensä kymmenen palkintoluokkaa.

Urheilutoimittajat nimeävät puolestaan neljä voittajaa. Näyttävien Uuno-pokaalien jako huipentuu perinteisesti kansan äänestämän Vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken ja urheilutoimittajien valitseman Vuoden urheilijan julkistamisiin.

Kaiken kruunaa Suomen urheilun Hall of Fame, joka saa täydennystä viime gaalassa esiteltyyn sankarikaartiinsa.

Vuoden urheilukulttuuriteko palkinto Vimpeliin?

Urheiluseura Vimpelin Vedolla on suuret mahdollisuudet palkinnon voittajaksi, sillä sen kanssa kisaavat ainostaan takavuosista jo hiipunut ”Pihtiputaan Keihäskarnevaalit”  ja helsinkiläisten ”koripallopatsas”-hanke.

Pesäpallon ”uudelleen” henkiin herättämiseen on Vimpelillä ja Saarikentällä yleisöineen selkeä syy yhteys, jota ei käy kieltäminen.

Viimeiset finaaliottelut Saarikentällä ja Kouvollassa olivat suurta näytöstä, joka ei ole jäänyt huomioimatta urheilupiireissä.

Lisäksi pesäpalloa ei ole noteerattu aikaisemmin minkäänlaisella valtakunnan ylimmällä urheilun yleisellä palkitsemistasolla.

Pesäpallo urheilutapahtumana sai viime kesänä sellaista markkina-arvoa ja nostetta muiden lajien kirjossa, että tuskin sitä vielä edes kaikki kokonaisuutena tajuavatkaan.

Vimpelin Veto on luonut pesäpalloilmiön , jota raadin on vaikea ohittaa. Olisikin suuri vääryys koko kansallispeliä kohtaan, jos se menisi tässä tilanteessa ”tunaroimaan”.

Näillä saatesanoilla Vimpeliä markkinoidaan gaalan yhtenä ehdokkaana

-Vimpelin Veto on kyennyt luomaan pienelle paikkakunnalle todellisen hegemonian pesäpallon ympärille. Poikkeukselliset mittasuhteet saanut yleisöryntäys palkittiin, kun seura voitti Suomen mestaruuden. Myös koululaitos eli menestyksessä mukana perumalla koulupäivän, jotta kaikki halukkaat voivat mennä pesäpallostadionille kannustamaan paikkakunnan omat pojat mestariksi.

Sykähdyttävin urheiluhetki-yleisöäänestyksenä

Urheiluvuoden 2010 se hetki, joka eniten kohotti urheilumieltä ja liikutti suomalaisten tunteita – hetki, joka varmimmin jää urheiluyleisön mieleen muistuttamaan kuluneesta urheiluvuodesta.

Onko se?

”-Vimpelin Vedon Jere Dahlströmin ratkaisulyönti pesäpallon SM-finaalissa, Pesäpallon 4. SM-finaalissa, Saarikentällä, Vimpelissä”

Sykähdyttävä urheiluhetki ”ehdokkuus-sarja” on kova sillä mukana on paljon kotimaisia huippu urheilusuorituksia kautta koko urheilumaailman. Palkinnon saajan ratkaisee palkintoraadista poiketen yleisöltä saatavat pisteet.

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET OSALLISTUMAAN YLEISÖÄÄNESTYKSEEN !!!
TÄÄLTÄ  VOIT KÄYDÄ KATSOMASSA KAIKKI ERI EHDOKKAAT


Suomen Urheilugaala Yhdistys ry. perustettiin keväällä 2008 nostamaan suomalaisen urheilun arvoa ja arvostusta vuosittain järjestettävän Suomen Urheilugaalan ja siihen liittyvän suoran TV-lähetyksen välityksellä. Suomen Urheilugaalassa jaetaan palkintoja yleisöäänestyksen, yhteiskunnan vaikuttajista kootun suuren palkintoraadin ja urheilutoimittajien valintojen perusteella. Lisäksi Suomen Urheilugaala jakaa vuosittain joitakin erityispalkintoja.

Viime vuonna muun muassa Vuoden Naisurheilijan sekä Vuoden Urheilija tittelin nappasi maailmanmestaruus hiitäjättäremme Aino-Kaisa Saarinen.

AA-ViVe270518

JÄTÄ KOMMENTTI