YKKÖSPESIS: Alajärven Ankkurit julkisti tulevan kauden pelaajiaan – Jouni Oja-Lipasti Kossusta Ankkureihin

1
Kuvassa syöksyvä Jouni Oja-Lipasti on siirtynyt vahvistamaan Alajärven Ankkureiden kuden 2011 joukkuetta Ykköspesiksessä

Etukenttällä viihtyvä Jouni Oja-Lipasti syöksyy Kossusta Ankkuri miehistöön
Alajärven Ankkureiden tulevan kauden Ykköspesisjoukkue lähtee uuteen kauteen pitkälti samoilla nimillä kuin taaksejääneellä kuluneella ottelukaudellaan.

Tämä ilmeni kun seuran pesäpallojaosto julkisti tähän mennessä varmistuneet pelaajasopimuksensa maanantaina. Tuttuina niminä myöskin ensikaudella jatkavat ainakin Juha-Matti Matilainen, Juha-Matti Jaatinen, Janne Kivipelto, Sasu Iivarinen, Jere ja Matti Saukko sekä Jukka Tuomisto. Tero Rantakankaan, Markus Salmenaution sekä Tommi Murron kanssa neuvottelut ovat vielä kesken.

Pelijohtaja tilanne on osittain neuvoteltu ja nykyiset, hienosti menneen kauden karikot luotsannut parivaljakko Matti Iivarinen ja Erno Lassila, jatkanevat edelleenkin joukkueen peräsimessä.

Lähes koko viime kauden Ankkureita vahvistivat myös farmisopimuksella Vimpelin Vedosta Kari Kellokoski ja Matias Rinta-aho.

Alkavan uuden kauden osalta yhteistyökuvioita Vedon kanssa tultaneen kartoittamaan myös lähiaikoina.

Jouni Oja-Lipasti tuo supertason kokemusta ankkurimiehistöön

25-vuotias etukenttäpelaaja on pelannut Superpesiksen runkosarjassa 130 ottelua ja kerännyt niissä 237 kärkilyöntiä sekä 16 lyötyä ja 30 tuotua juoksua.

Oja-Lipastilla on ollut voittamasssa kolmen vuoden takaa SM-pronssia Koskenkorvan Urheilijoiden paidassa

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI