Tällä artikkelilla on yksi kommentti
  • Ankkurien markkinoinnista kirjoitti:

    Arvoisa toimitus!

    Olette täysin oikeassa Ankkurien markkinoinnista. Itse asiassa voi sanoa, että sitä ei ole ollenkaan tai se on hyvin puutteellista. Keskitytään vain Liitto-Lehdistö otttelun läpiviemiseen. Vaikka en pitänyt Kankaanpään markkinoinnista aikoinaan, niin siellä sentään ymmärrettiin, mitä merkitsee odotusten luominen eri ottelutapahtumiin. Valitettava totuus on, että Ankkureissa ymmärretään markkinointi vain pelkkänä kulueränä, joka on jollain lailla seuran toiminnasta pois. Talous on seuran puheenjohtaja Tapio Kantokosken mukaan hyvässä kunnossa, joten luulisi siitä lohkeavan jotain myös markkinointiin. Onneksi kuulemma kesäkuussa laitetaan Ankkurien toiminnnanjohtajan paikka auki. Toivottavasti siihen saadaan markkinointia osaava henkilö mukaan. Seura tarvitsee osaajia tällä hetkellä enemmän kuin koskaan. On aika nostaa resurssit sarjanousun edellyttämälle tasolle.

Kirjoita kommentti

XHTML: Voit käyttää seuraavia tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Huom: Kommenttien moderointi on päällä, joka voi viivästyttää kommenttisi ilmestymistä. Sinun ei tarvitse kirjoittaa kommenttia uudestaan.

29.08.2016

Iines, Iina, Inari, Ines ja Ina

Ilmoita ilmaiseksi ilmoitustorilla! Aseta J-Pnews kotisivuksi! Tarkasta K-Kadun tarjonta! Lähetä uutisvinkki tai kuva!