Flybe parantaa Jyväskylän-reitin aikatauluja

0
Flybe matkustajakone ATR 72_2 ( Kuva:Harri Koskinen)
Pohjoismaiden johtava alueellinen lentoyhtiö Flybe on kuunnellut tarkasti palautetta Jyväskylän-reitin matkustajiltaan ja muokkaa aikataulujansa sopivammiksi liikematkustajille. Katso uusi aikataulu sivulta.

2. huhtikuuta lähtien Helsingistä Jyväskylään lennetään kaivattu aamuvuoro, joka parantaa Jyväskylän saavutettavuutta huomattavasti. Uusi aikataulu mahdollistaa tehokkaan matkustamisen Jyväskylän ja Helsingin välillä sekä erinomaiset jatkoyhteydet Finnairin kymmeniin kohteisiin maailmalla.

kategoriainfo1

Yhdensuuntaisten lippujen hinnat Jyväskylän ja Helsingin välillä alkavat 49 eurosta.

Uusi aikataulu:

Jyväskylä–Helsinki

Lähtee 06.10, saapuu 07.00 (ma–la)

Lähtee 14.00, saapuu 14.50 (ma–pe), 2.4. alkaen

Lähtee 20.00, saapuu 20.45 (ma–pe), 2.4. alkaen

Lähtee 19.40, saapuu 20.25 (su)

Helsinki–Jyväskylä

Lähtee 08.05, saapuu 08.55 (ma–pe), 2.4. alkaen

Lähtee 18.50, saapuu 19.40 (ma–pe), 2.4. alkaen

Lähtee 23.40, saapuu 00.25 (ma–pe, su)

Lähtee 18.30, saapuu 19.20 (su)

-Olemme alueiden oma lentoyhtiö, joten haluamme mahdollistaa Keski-Suomen elinkeinoelämälle elintärkeät yhteydet Jyväskylästä Helsinkiin ja maailmalle ja toisin päin. Olemme käyneet tiivistä vuoropuhelua Keski-Suomen liike-elämän edustajien kanssa ja jatkossa Jyväskylän-lentojen aikataulu vastaa heidän toiveitaan, kertoo Elina Boman, Flyben Suomen myyntipäällikkö.

-Tämä on varmasti myös ilouutinen valtiohallinnon hankintayksikkö Hansel Oy:lle, sillä Flybe on vuoden 2013 alusta asti ollut yhtenä palveluntarjoajana lennättämässä valtion henkilöstöä. Tehokkaalla ja täsmällisellä aikataululla ja kilpailukykyisillä hinnoillamme autamme varmasti myös valtiota säästämään matkakuluissa paljon liikennöidyllä Jyväskylän ja Helsingin välisellä reitillä, jatkaa Boman.

-On ilahduttavaa, että Flybe on kuunnellut palautettamme ja saamme liike-elämää paremmin palvelevat yhteydet. Olemme olleet koko ajan tiiviisti neuvotteluyhteydessä Flyben kanssa ja se tuottaa nyt tulosta. Nyt vaan toivon, että keskisuomalaiset käyttäisivät lentoyhteyttä vaihtoehtona, koska aikataulut ovat varsin toimivat, sanoo Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykesin toimitusjohtaja Ari Hiltunen.

Flyben lennot ovat varattavissa lokakuuhun 2013 asti, ja lennot talvikaudelle 2013–2014 tulevat myyntiin lähiviikkoina.

Flybe Finland
-Perustettiin elokuussa 2011, kun Finnair ja Flybe hankkivat omistukseensa Finnish Commuter Airlinesin (Finncomm). Flybella on yrityksessä 60 prosentin omistusosuus.
-Laivasto koostuu 14 ATR-koneesta ja 14 Embraer E170-/E190-koneesta.
-Lentää 10 omaa reittiä Baltiassa ja Pohjoismaissa, noin kolmasosaa Finnairin Euroopan lennoista sekä kausiluontoisia sesonkikohteita.
-On merkittävä ilmailualan työllistäjä Suomessa: lähes 700 työntekijää Helsinki-Vantaalla ja Seinäjoella.
-Tarjoaa laadukkaita alueellisia lentoja mahdollistaen liike- ja vapaa-ajan matkustajien matkustamisen edullisemmin kuin koskaan ennen.
-On osa Euroopan johtavaa alueellista lentoyhtiötä Flybea, joka lentää 15 maassa yhteensä 194 reittiä.

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI