Flybe vastaa Kokkola-Pietarsaaren alueen lentomatkustajien toiveisiin

0
Flybe matkustajakone ATR 72_2 ( Kuva:Harri Koskinen)

Flybe matkustajalentolaivueen ATR 72 ( Kuva:Harri Koskinen)
Pohjoismaiden johtava alueellinen lentoyhtiö Flybe tarjoaa jatkossa tehokkaamman aikataulun Kruunupyyn ja Helsingin välillä.

Flybe on kuunnellut tarkasti palautetta reitin matkustajilta ja muokkaa aamuaikatauluansa sopivammaksi erityisesti Helsinkiin työnsä puolesta matkaaville. Uuden aikataulun mukaisesti klo 05.50 lähtevä aamulento mahdollistaa kokonaisen työpäivän Helsingissä ja vastaa myös täysin Helsingistä Finnairin jatkolennoille suuntaavien liikematkustajien toiveita. Yhdensuuntaisten lippujen hinnat alkavat 59 eurosta. Liput ovat varattavissa osoitteesta www.flybe.fi tai valtuutetuista matkatoimistoista.

-Olemme alueiden oma lentoyhtiö, joten olemme erittäin iloisia siitä, että saamme tarjota aikataulullisesti tehokkaamman yhteyden Helsingissä työnsä puolesta käyville. Samalla mahdollistamme myös Kokkola-Pietarsaaren elinkeinoelämälle kriittisen tärkeät yhteydet Kruunupyystä sujuvasti maailmalle ja toisin päin. Uskomme, että osuvamman aikataulun myötä reitin suosio kasvaa, ja kannustamme kaikkia Kruunupyyn ja Helsingin välillä matkustavia hyödyntämään Flyben edullisia ja luotettavia lentoja. Huhti–syyskuun aikana Flyben vuorot on lennetty Kruunupyyn ja Helsingin välillä 98,5 prosentin varmuudella ja lennot ovat lähteneet ajallaan, eli viimeistään 15 minuutin sisällä aikataulusta 93,2 prosenttisesti, Flybe Finlandin vt. toimitusjohtaja Mikko Sundström kommentoi.

-Kokkola-Pietarsaaren alueella menee taloudellisesti erinomaisesti, ja koska alueen liiketoiminnasta 75 % on vientiä, on matkustustarve suuri. Syksy on sujunut lentoliikenteen osalta hyvin. Toiveenamme on päästä lähelle asettamaamme 120 000 matkustajan tavoitetta Kruunupyyn kentällä. On hienoa, että meillä on hyvä vuoropuhelu Flyben kanssa ja muun muassa tänään he osoittivat, että kuuntelevat alueiden tarpeita ja eteenpäin mennään pikkuhiljaa, kertoo Pohjanmaan Kauppakamarin johtaja Jarl Sundqvist.

Flybe Finland

– perustettiin elokuussa 2011, kun Finnair ja Flybe hankkivat omistukseensa Finnish Commuter Airlinesin (Finncomm). Flybella on yrityksessä 60 prosentin omistusosuus.
– laivasto koostuu 14 ATR-koneesta ja 14 Embraer E170-/ E190-koneesta.
– lentää 13 omaa reittiä Baltiassa ja Pohjoismaissa, noin kolmasosaa Finnairin Euroopan lennoista sekä kausiluontoisia sesonkikohteita.
– kuljetti noin miljoona matkustajaa ensimmäisen toimintavuotensa aikana Pohjoismaissa.
– on merkittävä ilmailualan työllistäjä Suomessa: lähes 700 työntekijää Helsinki-Vantaalla ja Seinäjoella.
– tarjoaa laadukkaita alueellisia lentoja mahdollistaen liike- ja vapaa-ajan matkustajien matkustamisen edullisemmin kuin koskaan ennen.
– on osa Euroopan johtavaa alueellista lentoyhtiötä Flybea, joka lentää 15 maassa yhteensä 178 reittiä.

talvirenkaatmarkkina

JÄTÄ KOMMENTTI