KTM Tuula Mäkinen ehdolla Alajärven uudeksi hallintojohtajaksi

0

Hallintojohtajan virka on ollut julkisesti haettavana 31.10.2018 mennessä. Virkaan haki määräaikaan mennessä 19 hakijaa, joista yksi henkilö perui hakemuksensa ja yksi henkilö ei täyttänyt asetettuja pätevyysvaatimuksia.

Kaupunginhallitus on noin vuosi sitten pidetyssä kokouksessaan nimennyt haastattelutyöryhmän, johon kuuluvat valtuustoryhmien puheenjohtajat/ryhmäedustajat, kaupunginvaltuuston puheenjohtajat, kaupunginhallituksen puheenjohtajat, kaupunginjohtaja ja henkilöstöjohtaja.

Työryhmä kutsui hakijayhteenvedon perusteella haastatteluun ja haastatteli seuraavat hakijat: KTM Tuula Mäkinen, HM Päivi Huhtala, HM Teemu Heinonen, OTK Nina Pärssinen, HM Jouko Hyppönen ja OTK Hannu Sorvari.

Työryhmä päätti kokouksessaan 14.11.2018 esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen -valtuustolle, että hallintojohtajan virkaan valitaan KTM Tuula Mäkinen ja varalle OTK Nina Pärssinen.

Tuula Mäkisen valitsemiseksi tulemisen perusteluissaan työryhmä mainitsee, että hakijalla on pitkä työkokemus kunnan johtavista hallintotehtävistä ja hänellä on vahva osaaminen kunnallishallinnon eri osaalueista. Koulutuksen, persoonallisten ominaisuuksien ja työkokemuksen pohjalta hänellä on hyvät edellytykset hoitaa virkaa menestyksellisesti.

Kaupunginjohtaja esittää kaupunginhallitukselle, että että hallintojohtajan virkaan valitaan KTM Tuula Mäkinen ja varalle OTK Nina Pärssinen. Hallituksen päätöksen jälkeen esitys etenee kaupunginvaltuuston käsittelyyn.

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI