Lihavaras iski markettiin-toinen jäi yritykseksi

0
Päättäjät sen kuin massuttelevat lihapatojen ääressä ja viranomaiset pistävät lihoiksi ja kansalaiset ”joutuvat” varastamaan ruokansa kaupoista? Nyky Suomi voi pahoin ja on voinut jo jonkin aikaa, eikä parempaakaan lyhyellä aika välillä ole tiedossa?

Liekö edellisen otsikon asiasisällöillä jonkinlainen syyhteys muun muassa seuraaviin tapuksiin Hämeessä?

Eilen illan suussa poikkesi Hämeenlinnan Jukolassa marketissa nuori mies, joka lastasi reppuunsa naudan sisäfilettä.

Myyjät huomasivat lihojen liikkeen ja yrittivät sanallisesti estää miestä. Mies marssi saaliineen ulos kaupasta. Tekijästä ei ole vielä mitään tietoa. Pari kolmen kilon filettä on siis matkalla tuntemattomille lautasille.

Tänä vuonna on Hämeenlinnassa anastettu kymmenen kertaa paistia ja sisäfilettä. Osa varkaista on saatu poliisin juttusille ilman saalislihoja. Selvyyttä lihojen loppukäyttöön ei ole tullut. Tekijät ovat kuitenkin sellaisia, että tuskin laittelevat kulinaristia lounaita.

Toinen murtokeikka jäi pudottaumista vaille valmiiksi.

Aivan Hämeenlinnan keskustalla olevan Kauppakeskus Linnan katolta rikottiin viime yön aikana pleksikupu. Pleksin palaset putosivat kauppaan. Pleksin alla oli kuitenkin kalterit, jotka estivät tällä kertaa sisäänpääsyn.

Katolla on parkkipaikkoja, joten tekijä on voinut kavuta katolle autoluiskaa pitkin. Tekijää voi odottaa tällaisesta teosta myös kalterit, jotka estävät pääsyn ulos.

JÄTÄ KOMMENTTI