Lisää saikkua tarjolla itsenäisyyspäivän aattona Ähtäri-hallissa

0
Lisää saikkua, kiitos - näytelömän rooleissa ovat Mikko Kivinen (oik), Kalle Pylvänäinen ja Ville Keskilä

Teatteria ja siitä melkoisen osan komediaa kansalle pian neljä vuosikymmentä tarjoilleen Mikko Kivisen tähdittämä sairaalakomedia Lisää saikkua, kiitos! on jatko-osa aiemmin nähdylle Saikkua kiitos -esitykselle.

Itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta esitys nähdään Ähtärin matkailualueen ytimessä sijaitsevassa Ähtäri-hallissa. Saikkua, kiitos -komedia on vetänyt täysiä saleja ympäri Suomen. Meno vain paranee ja vauhti kiihtyy, kun tämä hulvaton porukka pääsee tutkimaan uusia aiheita. Toki mukana on myös vanha tuttu Duo Aspirin Ismo Leikolan laulujen ainutlaatuisena tulkitsijana.

Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista, ennakkoluuloista ja niin edelleen. Ja mitähän hauskaa SOTEuudistus tuo tullessaan, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia?

Aihe on vakava mutta siksi sille on syytäkin nauraa makeasti! On sille naurettukin ja nauru senkun jatkuu.

Ja mitähän tehtäviä lääkärit tällä kertaa saavat Vuoden lääkäri -kisassa? Paljon on uutta ja tutkimatonta materiaalia, onhan aihe ehtymätön.

Lisää saikkua, kiitos –esityksen rooleissa nähdään Mikko Kivinen, Kalle Pylvänäinen ja Ville Keskilä. Käsikirjoitus on Ismo Leikolan, ohjaus Otto Kanervaa.

Ähtäri Zoon pikkujouluvieraille on tarjolla show&dinner (esitys ja päivällinen) -paketteja, jolloin ruokailu on Hotelli Mesikämmenessä ja ohjelmallinen osuus pihan toisella puolella sijaitsevassa Ähtäri-hallissa. Illalliset vain ennakkovarauksella.

 

AA-Kitee_180619

JÄTÄ KOMMENTTI