LUKIJAN UUTISOINTI! | Tulipalon uhka Soinin Hankajärvellä

0
Tulisijat ja hormistot kannatta huoltaa säännöllisesti. Takkatulia poltettaessa pitää palovaroittimet olla kunnossa. (Arkistokuva)

Vihdoin saimme tänne sivuillemme myöskin suoraan lukijan kirjoittaman tapahtumauutisen. Tämä on uutis- ja tiedotusvälineemme yksi perimmäinen tarkoitus toimia suoran tiedonvälittämisen välineenä. Lukijan kirjoittamassa raportissa välittyy myös, hyvä muistutus kaikille meille muille lukijoille! Kiitos tästä!

Hälytys rakennuspalolle tuli Soinin palokunnalle lauantaina iltapäivällä vähän ennen kello puoli neljää.

Lukijan raportti tapahtuneesta:

Eilen kolmannen pesällisen jälkeen alkoi palovaroitin huutamaan. Siitä parin minuutin kuluttua alkoi asunto täyttymään savusta. Takan palavien puiden uloskannon jälkeen ulos häädettiin viisi kissaa, Yksi koira ja kaksi ihmistä. Piippu sylki savua ja kipinää suurella voimalla. Vielä käynti sisällä sulkemassa takanpelti ja kaikki mahdollinen oli tehty. Palolaitoksen saapuessa palo oli hyvin hiipunut ja heidän tarkistuksessa välipohja oli ok, onneksi. Pitäkää huolta KUNNON nuohouksista ja toimivista palovaroittimista. Kiitos palomiehet, saamme edelleen asua Hankajärven rannalla Saariniemessä!

Nokipalon hallittua sammutusta omakotitalossa Soinissa kesällä 2016 (jpnews.fi/Arkistokuva)

 

J-Pnews toimitus haluaa kiittää lukijaamme uutisoinnista, jonka haluamme välittää eteenpäin ehdottomasti sellaisenaan, rohkaistaaksemme ja aktivoidaksemme myös muita toimimaan nykyaikaisen viestinvälittämisen mahdollisuuksia hyödyntäen. Tämän maan viestintä tarvitsee enemmän ”suoraa toimintaa!”


 

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI