Mannekiinit Sorsanpesällä – kauneimmat valittu 2018

0
Kuusi kaunotarta

Eilen, lauantai-iltapäivällä oli Hotelli Sorsanpesällä, Seinäjoella todellinen suomalaisen mallimaailman huipentuma. Tuolloin valittiin Suomen Mannekiini 2018 ja Commercial Model, Suomen Mainosmalli 2018. Kilpailuun osallistui peräti 33 osanottajaa. Kilpailun järjestäjä toimi Mannekiinikoulu ja mallitoimisto PARISS, Seinäjoelta.

Suomen Mannekiini Laura Anttonen

Suomen Mannekiiniksi valittu Laura Anttonen on 16 vuotias lukiolainen Tampereelta. Hän on jo nuoresta iästään huolimatta tehnyt mallisopimuksen Espanjaan. Laura on myös lomaillut neljä kertaa Jamaikalla, josta hänen äitinsä on lähtöisin, isä on suomalainen. Laura oli mukana IMTA:ssa Junior Modelissa New Yorkissa, jossa hänet myös palkittiin  Laura harrastaa showtanssia ja sulkapalloa. Hän uskoo vahvasti malliuran jatkoon ja nyt saavutettu voitto kannustaa eteenpäin.

vas. Jennifer Storrank, Laura Anttonen ja Ina Pajunen

Ensimmäinen perintöprinsessa Ina Pajunen on kotoisin Teerijärveltä. Ina on 175 cm pitkä ja harrastaa yleisurheilua. Toinen perintöprinsessa, Jennifer Storrank tulee myöskin Teerijärveltä.

Emilia Uusitalo

Yleisön suosikiksi valittiin Emilia Uusitalo Pietarsaaresta. Emilia on 15 vuotias, 170 cm ja hänen harrastuksensa ovat ratsastus ja tanssi.

oik. Mette Matomaa ja Tara Saarela

Commercial Model, Suomen Mainosmalli 2018 on Mette Matomaa. Mette on 17 vuotias 165 cm ja kotoisin Kokkolasta. Mette harrastaa balettia.

Tässä kategoriassa yleisön suosikiksi valittiin Tara Saarela Veikkaalasta. Tara on 14 vuotias, ratsastusta harrastava kuvauksellinen nuori.

Opetusneuvos Liisa Kankaan Mallitoimisto PARISS on Suomen johtava mannekiinikoulu ja mallitoimisto, jonka kautta useat mallit ovat edenneet myös eurooppalaisiin mallitoimistoihin sekä Japaniin, Kanadaan, Yhdysvaltoihin ja vaikkapa Miss Suomeksi, kuten soinilaislähtöinen Noora Hautakangas

 

 

 

 

JÄTÄ KOMMENTTI